Cele PATRU zodii care vor primi curaj să ia decizii grele

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Viitorul tranzit al lui Marte ne va ajuta să luăm decizii grele. 

Știi cum este momentul acela în care știi că vrei să faci ceva anume, însă nu găsești curajul necesar să pornești? Sau încrederea necesară să iei decizii care știi sigur că vor provoca tensiuni? Marte va intra în Taur pe 9 iunie și va rămâne în acest semn până pe 20 iulie. Timp suficient pentru ca patru zodii își învingă frica, să își piardă răbdarea și să treacă la treabă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte intră pe 9 iunie în semnul vostru, unde va sta până pe 20 iulie. Va face și un careu cu Pluto, deci nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații tensionate, pe muchie de cuțit, și în lupte de putere. Marte oferă și curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Dar până la urmă, tot răul spre bine! Doar astfel veți putea tranșa o situație. 

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte va tranzita casa a șaptea, cea a relațiilor. Vă veți confrunta cu situații de tipul „n-am cu cine”, momente în care vi se pare că orice faceți și orice spuneți vă loviți de un zid și nu puteți înainta în acest fel. Mai ales când este vorba de comunicarea cu partenerul. Trageți de situații, de relații până când simțiți că nu mai puteți. Apar conflicte pe plan amoros. Dar, doar așa o să decideți ce este mai bun pentru voi. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Leu/ Ascendent în Leu

Marte va tranzita casa a zecea, a carierei. La voi e vorba despre autoritate, despre autoritatea voastră sau a altora, despre ambiție, despre a vă depăși limitele profesionale. Vreți să fiți validați, deveniți foarte competitivi. Veți crea adevărate războaie pentru a obține ce vreți, nu vă lăsați până nu vă ies lucrurile așa cum vă doriți voi. Marte vine cu multă încredere, cu apetență pentru risc și nevoia de a demonstra. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Marte va tensiona atmosfera din sânul familiei. Apar observații, reproșuri și multă victimizare. În familie situațiile prind scântei de unde nu vă așteptați. Deși vreți să îi liniștiți pe cei din jurul vostru, ajungeți să spuneți ceva care în loc să liniștească, să dea o direcție, creează o criză. Atunci când depindeți de oamenii din jurul vostru, mai ales de rude, nu vă place deloc. Va trebui să luptați serios pentru inițiativele voastre pe plan profesional, va dura ceva până vor fi acceptate.

Mercur a intrat în Gemeni. Ce urmează pentru fiecare zodie până pe 17 iunie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel