Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Vezi previziunile de weekend, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Urmează un weekend destul de puternic, pentru că vom avea o Lună Plină în Capricorn și oarecum este sub aspectul unui careu cu Neptun. Deci multă confuzie, tot felul de stări, irascibilitate. Trecem de la o vulnerabilitate excesivă la o detașare extraordinară. Azi avem un aspect bun, un sextil între Mercur și Marte, deci vom reuși să comunicăm cu încredere și cu aplomb. Vom fi și destul de convingători.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină de mâine se petrece în Casa a zecea, dar încă de azi, s-ar putea să treci prin niște evenimente la locul de muncă. Fie că muncești sau nu în weekend, astrologul îți recomandă să încerci să te detașezi de acele probleme și să nu te iei prea în serios. 

Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie. Momentul lecțiilor aspre și al marilor decizii

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Aspectul dintre Mercur și Marte de azi te ajută să îți minimizezi pierderile, fie cele de energie, fie cele de bani. Luna Plină te roagă și ea să fii mai atent la tot ce înseamnă cât consideri tu că meriți. Nu te vinde mai ieftin decât e cazul.

Leu/Ascendent în Leu

Odată cu această Lună Plină de mâine, te simți epuizat și simți că doar ție ți se dau proiecte. Nu te simți validat așa cum ți-ai dori. Este o stare de stres.

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plina se petrece în Casa a patra iar Soarele a intrat în Casa a zecea. Daca muncești în acest weekend, o să fie destul de greu, pentru că va trebui să împaci și capra, dar și varza. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Luna Plină e în Casa a doua, a banilor, așa că nu sunt vești foarte bune. Dacă vei merge la cumpărături fără o listă clară, vei face ravagii. Apar tentații și cheltuiești, dar stai departe de lucrurile inutile.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu este o Lună Plină drăguță pentru tine, fiindcă simți că trebuie să faci eforturi suplimentare pentru absolut orice. Este vorba de o apatie prelungită, mai ales că și Saturn se pregătește de retrogradare și vei simți că totul este o frână.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel