Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește multe beneficii de la astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Cu ce mesaje vin astrele pentru primii șase nativi ai zodiacului?

Ce aspect ne atrage atenția azi?

Venus părăsește semnul visător al Peștilor și intră în Berbec. Putem să fim mai competitivi, ne dorim să fim întotdeauna numărul unu și avem o atracție mare pentru cei care ne par câștigători. Vom observa că ne atrag atenția bărbații macho și femeile fatale. De ce?

Pentru că Venus aduce o nevoie intensă de pasiune și produce dorințe arzătoare. De asemenea, putem fi impulsivi, suntem dornici de activități cu partenerul, precum sporturi extreme, călătorii sau drumeții în locuri la care nici nu am visat.

Cristaloterapie. 10 cristale recomandate pentru reducerea efectelor lui Mercur retrograd

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile de weekend pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus intră în semnul tău. Ce înseamnă asta? Că te poți aranja mai mult. Poți să te îmbraci mai frumos, să fii mai vizibil, să ieși din casă, să te vezi cu oamenii, să îți faci relații noi, să fii mai sociabil. Pentru că vei primi foarte multe beneficii. Să nu uităm că este și sezonul tău, până la 19 aprilie.

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta și intră în Casa a douăsprezecea. Trebuie să faci un pas în spate și să hibernezi puțin mai mult. Astrologul îți recomandă și să fii mai împăciuitor, mai ales pe plan personal.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Venus se duce în Casa a XI-a, unde este și Mercur. Așa că ai face bine să nu stai în casă zilele acestea. Vorbește, comunică, ieși, distrează-te, mergi la evenimente, citește. Cu cât ești mai deschis în perioada următoare, cu atât vei avea mai multe beneficii.

Saturn în Rac în harta natală sau nevoia de baze solide: un cămin, o relație, siguranță emoțională

Rac/Ascendent în Rac

După ce Mercur în Casa a zecea ți-a adus unele probleme, Venus intră azi în aceeași casă și vine să te ajute. Pentru că este numit și Micul Benefic, lui Venus îi place încrederea. Iar când intră în această casă, merită să fii mai îndrăzneț, să fii mai vizibil. Astrele te ajută în acest sens.

Leu/Ascendent în Leu

Venus intră în Casa a noua, iar acest aspect ți se potrivește de minune. Ce poți face? Călătorește. Nu trebuie să te duci neapărat pe alte continente. Poți să faci mici drumeții, vizite la rude, la prieteni, să discuți cu alți oameni din alte culturi. Plimbă-te cât mai mult fizic sau cu mintea.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus se duce în Casa a opta, așa că poți primi sprijin financiar din partea celorlalți, dacă ai nevoie. Dar pentru asta trebuie să ceri și să fii mai vulnerabil și mai deschis. Acest tranzit este minunat și pentru intimitate. 

Îți recomandăm să vezi și: Cum să aplici cu succes Legea Atracției în 2024? Recomandări în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel