Cristaloterapie. 10 cristale recomandate pentru reducerea efectelor lui Mercur retrograd

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Cristaloterapie
freepik.com
freepik.com

Pe 2 aprilie, Mercur și-a început retrogradarea în semnul Berbecului. Unii specialiști sunt de părere că anumite cristale pot atenua efectele lui Mercur retrograd.

Specialiștii în cristaloterapie sunt de părere că unele cristale contribuie la atenuarea efectelor negative asociate lui Mercur retrograd.

Cum să ACTIVEZI energia cristalelor și unde să le ții

Vrei să afli ce poți folosi? Iată câteva exemple.

Agatul

Acest cristal popular reprezintă echilibrul, claritatea minții și calmul emoțional, atribute care pot fi benefice în timpul tranzitului lui Mercur retrograd.

Ametistul

Ametistul este cunoscut pentru proprietățile sale de calmare a minții, dar și pentru cele de reducere a stresului. Dacă porți o bijuterie cu ametist, te poți folosi de caracteristicile sale în perioada în care, de pildă, comunicarea și tehnologia pot suferi o mulțime de modificări.

Cianitul

Este o piatră propice pentru claritate și comunicare. Poate fi utilizată pentru a facilita comunicarea și pentru a reduce confuzia asociată perioadei lui Mercur retrograd.

Ce cristal ți se potrivește în funcție de zodie? Preia energia benefică a acestora

Turcoazul

Acesta este legat de înțelegere și de promovarea unei comunicări clare. Ajută la menținerea conexiunii optime și la exprimarea clară a gândurilor și a sentimentelor.

Citrinul

Când ne gândim la citrin, trebuie să avem în minte energie pozitivă, claritate mentală și multă abundență. Toate acestea pot ajuta la menținerea unei perspective optimiste și la evitarea gândurilor negative în perioada lui Mercur retrograd.

Carneolul sau cornalina

Reprezintă un cristal ce aduce motivare și stimulează creativitatea. Poate fi oricui de folos atunci când planificarea și comunicarea devin problematice.

Care sunt cele mai populare cristale pentru vindecare, în sens spiritual?

Fluoritul transparent

Este celebru pentru capacitatea sa de a aduce ordine în gânduri. Asta ajută la gestionarea confuziei și la luarea deciziilor în timpului lui Mercur retrograd.

Sodalitul

Este și el legat de comunicarea eficientă. Facilitează exprimarea ideilor și ajută la evitarea neînțelegerilor specifice lui Mercur retrograd.

Lapis lazuli

Este asociat cu înțelepciunea și comunicarea autentică, ce pot fi utile într-o perioadă în care este important să rămânem conectați cu sinele, dar și cu ceilalți.

Aventurinul

Se leagă de noroc, optimism și bunăstare, utile într-o perioadă cu provocări, precum cea a lui Mercur retrograd.

Acestea sunt doar câteva exemple de cristale pe care specialiștii le consideră potrivite în perioada lui Mercur retrograd. Alege-le pe cele care te reprezintă cel mai bine în această perioadă sau în orice alt moment dificil din viața ta.

Îți sugerăm să vezi și: Cristaloterapia. De ce trebuie să curăţăm cristalele? Ingredientul de care ai nevoie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel