Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Ce previziuni există pentru următorii nativi?

Va fi un weekend intens!

Iată că de azi, Soarele iese din semnul Berbecului și poposește în cel al Taurului. Vom avea aproximativ o lună în care ne vom îndrepta atenția mai mult către tot ce este palpabil și vom avea în vedere roadele muncii noastre. Fiindcă vorbim despre arhetipul Taurului, avem în minte confortul, plăcerea, dar și partea financiară.

Poți citi mai multe despre Taur aici.

Totodată, tot azi, avem un sextil la grad între Marte și Jupiter. Mâine, Marte face sextilul cu Uranus, iar duminică, avem Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului. Tot duminică, Venus se întâlnește cu Chiron, iar Soarele va face un careu cu Pluto.

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile de weekend pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele intră în Casa a doua, unde va avea loc și Conjuncția dintre Jupiter și Uranus. Îți stă mintea doar la bani, pe scurt, fiindcă a doua casă va fi luată cu asalt. Te gândești la câștiguri, la pierderi, la cheltuieli, la buget. Ce trebuie să reții tu? Această conjuncție trebuie să îți dea și câteva lecții pe plan amoros. Nu îți face rău prin anumite relații.

Taur/Ascendent în Taur

La mulți ani! Soarele intră în semnul tău, așa că zilele acestea te simți mai bine în pielea ta. Ești mai energic și ai mai mult chef de viață. Totodată, conjuncția dintre Jupiter și Uranus de poimâine are loc tot în semnul tău, așa că s-ar putea să vină cu niște idei uimitoare sau cu niște revelații. Ai și o nevoie mai mare de libertate și de independență. Ești și mai dispus să riști, iar ăsta este un lucru bun. Venus, guvernatoarea ta, va face o conjuncție cu Chiron în Casa a 12-a, așa că apare un pic de dor, care va fi mai intens pe final de săptămână.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, conjuncția dintre Jupiter și Uranus, dar și intrarea Soarelui în Casa a douăsprezecea te provoacă să faci un pas în spate și să privești lucrurile ca un spectator. Trebuie să te mai detașezi un pic. Ai nevoie de puțină curățenie sufletească, de o oarecare detoxifiere emoțională. Weekendul acesta este bun pentru liniște.

Un miliard de euro, utilizați de România în 30 de ani pentru investiții

Rac/Ascendent în Rac

La tine, totul este despre socializare. Soarele se duce în Casa a unsprezecea, unde va avea loc și Conjuncția dintre Jupiter și Uranus. Ai nevoie de oameni, de evenimente, de grupuri, de comunități, de ieșit. Nu sta prea mult în casă zilele acestea.

Adam Elenbaas, astrolog internațional, despre nativul cu Luna în Rac: "E un om romantic, dar schimbător ca vremea!”

Leu/Ascendent în Leu

Partea profesională primește un impuls serios la tine, pentru că Soarele intră în Casa carierei și acolo are loc duminică și Conjuncția dintre Jupiter și Uranus. Urmează schimbări care te pot supăra. Însă, în timp, vei vedea că vor fi foarte bune pentru tine. Este o perioadă bună pentru călătorii și pentru o oarecare apropiere de spiritualitate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele poposește în Casa a noua, unde o să fie și Conjuncția dintre Jupiter și Uranus. Nu stai locului și ai un dor de ducă fantastic. Și o să vezi că și viața îți aduce oportunități în acest sens. Poți fi invitat de prieteni pe undeva. Este o perioadă bună pentru cei care vor să se reconecteze cu credința interioară, la încrederea în ei înșiși.

Îți recomandăm să vezi și: Zodia care se va lovi de o singurătate dureroasă și nedorită. „Trebuie să fii serios, responsabil și să-ți asumi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel