Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Zodia cu decizii înțelepte

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile oferite de Astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Ce ne aduc astrele în acest weekend? Mercur și Venus se pregătesc să iasă din Gemeni, formând un tandem, o conjuncție. Acest lucru va face ca vorbele noastre să fie mai dulci, mai frumoase și mai atrăgătoare. Vom fi mai cuceritori și ne vom simți atrași de inteligența celorlalți.

Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a face declarații de dragoste, acesta este momentul ideal. De asemenea, este un weekend excelent pentru socializare.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. O zodie va fi sufletul petrecerii

Taur/Ascendent în Taur

Această conjuncție dintre Mercur și Venus se petrece în Casa a doua a banilor, așa că poți lua niște decizii foarte bune pe plan financiar. Vei dori să cumperi ceva, însă o să fii atât de isteț, încât o să cauți cea mai bună ofertă. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur și Venus se apropie de intrarea în semnul tău. Dar până atunci, s-ar putea să ai tot felul de vise, de coșmaruri, de senzații, de percepții. Intuiția poate să mai dea și ea greș din când în când, așa că fă tot posibilul să nu exagerezi nimic în aceste zile.

Teste de autocunoaștere. Descoperă-ți adevărata natură în funcție de zodie!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Procrastinarea nu te ajută în weekend. Astrologul îți recomandă să nu lași pe luni ceea ce poți face azi. Iar dacă astăzi ai o discuție cu șefii, laudă-te dar, în același timp, acceptă-ți și defectele. Șefii vor aprecia asta enorm.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Îți tot spunem de ceva timp că discuțiile din intimitate cu partenerul te vor ajuta mult. Ai face bine să ai aceleași discuții și în zilele care urmează și în același timp, ferește-te să dai din casă, pentru că te ia gura pe dinainte și spui lucruri personale unor oameni care nu ar trebui să le știe.

Axa destin-karma pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Fă-te remarcat, este extrem de important!"

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este un final de săptămână în care vei fi foarte harnic. Și o să îți placa mult de tine când o să vezi cât de harnic și implicat ești. Ai, de asemenea, capacitatea de a îmbina utilul cu plăcutul. Ești cel mai muncitor zilele acestea.

Pești/Ascendent în Pești

Sunt momente în viață în care trebuie să mai și iertăm, să acceptăm și să ne împăcăm, pentru că familia nu ne-o alegem. Ține minte asta. S-ar putea ca în acest weekend să privești persoanele din familie cu mai multă înțelegere și cu mai multă blândețe. 

Youtube video image

Astrogramă natală Babasha. „O asemenea ocazie o ai o dată în viață!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel