Horoscop decembrie 2021 pentru TOATE ZODIILE! Daniela Simulescu dezvăluie evenimentul CHEIE al lunii!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Horoscop decembrie 2021. Ultima lună din acest an se anunţă plin de momente de sărbătorit, dar şi de evenimente astrologice care ne vor condimenta sărbătorile. Cu cât ne apropiem de 2022, vom simţi o nevoie acută nu doar de a face pregătiri de sărbători, ci şi o "curăţenie" în viaţa noastră. Dar, cum prima parte a lunii va fi marcată de influenţa sezonului Săgetătorului, tentaţiile vor fi multe şi vom avea impresia că le putem face pe toate. Află din previziunile astrologului Astrosens.ro, Daniela Simulescu, cum va fi luna decembrie pentru nativii fiecărui semn:

Luna decembrie este împânzită de unele evenimente care ne vor defini și prima lună a anului 2022.

În primă fază, vorbim despre eclipsa de pe 4 decembrie. Este Luna Nouă în Săgetător conjunctă cu Mercur. Aici, bineînţeles, când vorbim de Săgetător, ne vom da seama foarte mult de lucrurile corecte care au fost în viaţa noastră şi care s-au făcut.

Pe data de 12 decembrie, Venus face o conjuncţie cu Pluto.

Pe 13 decembrie este una dintre cele mai importante zile ale lunii decembrie. Marte intră în Săgetător, iar Mercur intră în Capricorn. Acestea vor sta, pe durata acestei luni, mult şi bine în aceste semne. Se vor schimba foarte mult energia şi modul în care acţionăm. Ţineţi minte data de 13 decembrie.

Pe 19 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni şi tot pe 19 decembrie -evenimentul cheie al lunii decembrie - Venus îşi începe retrogradarea în semnul Capricornului. Iar, de aici, lucrurile încep să se complice serios pe plan amoros. Asta, dacă nu au început deja să se complice de pe data de 5 noiembrie, când Venus a intrat în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn. Deci, mai scăpăm de exuberanţa Săgetătorului şi începem să fim mai serioşi, să ne dăm seama că trece anul, ce planuri avem, pe ce stăm sigur, ce am vrea să mai stabilizăm.

Pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn şi Uranus. Acesta a fost elementul cheie al anului 2021. S-a întâmplat prima dată pe 17 februarie, apoi pe 14 iunie şi iată, pe 24 are loc ultimul. Tot anul am pendulat între vechi şi nou, între tradiţional, conservator şi inovator. Vă spuneam că Uranus în Taur îşi doreşte reforme, digitalizare şi Saturn în Vărsător îşi doreşte un oarecare control. Tot anul pe asta ne-am certat, ne-am divizat, ne-am dezumanizat. Am ajuns să spunem că dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea. Şi din păcate, facem asta şi cu persoane dragi. Trăim şi o epocă a fake news-ului, care va fi destul de amplificat şi în 2022, cu conjuncţia Jupiter - Neptun din data de 12 aprilie.

Pe 29 decembrie Jupiter intră în Peşti. A mai fost între 14 mai şi 28 iulie, când au apărut multe relaxări, în care am zis că am scăpat de pandemie. Jupiter va intra în Peşti şi vom avea senzaţia că începem să mai respirăm, că ne mai vindecăm. Jupiter va sta în Peşti până în mai, când va intra în Berbec şi va sta acolo cel puţin până în octombrie, după care se va întoarce în Peşti în octombrie.

Deci, dacă ar fi să vă ofer o imagine întreagă a lunii decembrie... trebuie să vă daţi seama pe ce vă bazaţi, pe ce aveţi şi să conştientizaţi că lucrurile nu se mai întorc ca înainte de 2020. Lumea crede în continuare că ne vom reveni. Nu mai există așa ceva! De acum încolo, începe o altă lume, o altă viaţă şi trebuie să ne adaptăm la ea pentru că altfel, careul Saturn - Uranus de pe data de 24 decembrie ne dă 'două palme' să ne trezim.

Horoscop decembrie 2021

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult.

Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci.

Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori să plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

E un tranzit bun pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun. Cât timp Marte e în Scorpion, până pe 13 decembrie, mai staţi în spate. Dar pe urmă, ieşiţi mult în faţă şi aveţi nevoie să discutaţi, să învăţaţi, să vă plimbaţi, să vă extindeţi, să vă amplificaţi foarte mult totul. Excesul de zel, în asemenea momente, o să fie bun.

Pe urmă, foarte important pentru voi: Venus îşi începe... (Citeşte AICI continuarea pentru BERBEC)

Taur / cei cu ascendent în Taur

Venus este guvernatorul vostru. Ea este în Capricorn de pe 5 noiembrie. Poate aţi început să resimţiţi o nebuloasă, să zicem, în viaţa voastră. Poate unii sunt mai conştienţi, poate unii nu vor să iasă din zona de confort. Cert este un lucru: când începe retrogradarea lui Venus, atunci trebuie să vă schimbaţi. O dată, modul în care vă arătaţi lumii. Gândiţi-vă că vin reducerile şi puteţi cheltui să vă cumpăraţi una alta.

Dar, atenţie, cu Venus retrogradă, nu cheltuiţi foarte mulţi bani, cumpăraţi chestiile reduse. Atât bărbaţii, cât şi femeile, în perioada cu Venus retrogradă, au tendinţa de a cheltui mult şi după ce trece Venus retrogradă realizează că au dat mulţi bani pe ceva ce nu mai poartă. Cheltuielile să fie făcute bine.

Cu toate acestea, e o lună minunată să faceţi investiţii în propria persoană. Marte va intra în casa a 8-a pe data de 13 decembrie -  casa a 8-a are legătură cu investiţiile, cu fondurile altora, cu riscurile. Poate schimbi garderoba, ori schimbi look-ul, ori înveţi ceva, poate înveţi să vorbeşti altfel, te mişti altfel, ori începi să faci terapie... orice investiţie în voi este importantă. Asta vă cer sfârşitul anului 2021 şi începutul anului 2022.

Nici decembrie, nici ianuarie, nu sunt perioade bune pentru a lua decizii. (Citeşte AICI continuarea pentru TAUR)

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

O dată că Marte va trece în casa a şaptea şi vă va face parteneriatele mult mai dinamice. Interacţionaţi cu oameni, cu colegi, mergeţi la evenimente, online, offline, nu contează. Sunteţi mai deschişi către dialog, sunteţi mai dornici să riscaţi să cunoaşteţi oameni noi, să îi lăsaţi în viaţa voastră.

Venus va retrograda în casa a 8-a. Ce înseamnă? Că dacă vă aruncaţi după cineva în urma unui impuls, nu e bine. 

Pentru cei care sunt deja într-o relaţie şi sunt probleme de intimitate, pot discuta, pot vindeca, pot relua, e minunată perioada cu Venus retrogradă.

Faptul că Jupiter va intra în casa a 10-a, vă provoacă pe plan profesioal. Trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate, cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand.

Vor apărea oportunităţi profesionale. (Citeşte AICI continuarea pentru GEMENI)

Rac / cei cu ascendent în Rac

Evenimentul cheie este intrarea lui Jupiter în Peşti pentru voi pentru că intră în casa a 9-a. Iese din casa a 8-a, unde v-a adus multe evenimente marcante anul acesta. Aţi trecut prin tot felul de crize, de transformări, prin momente care v-au obligat să o luați de la capăt.

Însă, faptul că Jupiter va intra în Peşti la sfârşitul lunii, vă va face să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai - octombrie. Dacă acolo ați avut dorinţe, o iniţiative, aţi dorit să schimbaţi ceva şi nu s-a întâmplat, de la sfârşitul lui decembrie, trebuie să le puneţi în aplicare. Vor fi sărbători, vă veţi bucura de cei dragi, dar veţi munci mult.

Începând de la eclipsa de pe 4 decembrie, până la Luna Plină de pe 19 decembrie, chiar dacă aţi mai făcut curăţenie generală acum o lună, o să mai vreţi să faceţi încă o dată. Şi chiar dacă aţi cumpărat ceva celor dragi, o să mai vreţi să le cumpăraţi. O să depuneţi foarte mult efort pentru familie, pentru cei dragi, vă luaţi ore suplimentare şi la serviciu pentru că vreţi să vă simţiţi utili. Dar, chiar şi aşa, să ştiţi că există un risc de epuizare. Nu aş insista foarte mult, nu mai merge să insişti ca pe vremuri, să faci şi salata de boeuf, şi curăţenie sau ceva prin casă, prin grădină.

În vremurile pe care le trăim, conexiunea este cea mai importantă, nu ce facem pentru oameni aşa, chestii superficiale. Şi asta îi ajută. Dar trebuie să vă daţi seama că orice conexiune este importantă, orice emoţie este importantă la sfârşit de an pentru voi.

Foarte important, Venus este în casa a 7-a, va retrograda acolo. Ce înseamnă asta? (Citeşte AICI continuarea pentru RAC)

Leu / cei cu ascendent în Leu

Ai fost printre cei mai provocaţi anul acesta. Ai făcut parte din semnele fixe care au fost foarte încercate tot anul 2021. O să rămâi şi în anul 2022 puţin afectat, însă deja eşti mai pregătit.

În luna decembrie despre ce vorbim? Despre oportunităţi pe plan profesional, despre discuţii cu foşti colegi. Pentru că Venus retrogradează în casa a 6-a şi este posibil, dacă îţi cauţi un loc de muncă, să primeşti o recomandare, să îţi apară probabil vești de la foşti colegi cu anunţuri de angajare.

S-ar putea să îţi placă de anumiţi colegi de la locul de muncă sau, dintr-o dată, să îţi dai pe faţă anumite sentimente. Dar, vezi că Venus va fi retrogradă şi asta nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti. Una e să placi pe cineva/ să te placă un coleg, dar asta nu înseamnă că divorţăm pentru că ne-am aprins după oameni de la locul de muncă.

Dacă e să mă ascultaţi pe mine, pe voi, Venus retrogradă în Capricorn vă ajută enorm pe plan profesional. Acolo se vor produce schimbările. (Citeşte AICI continuarea pentru LEU)

Fecioară / Cei cu ascendent în Fecioară

Ținând cont de eclipsa de pe 4 decembrie şi Luna Plină de pe 19 decembrie, care se vor petrece pe axa 4-10, gândiţi-vă la cât de mult consumaţi pentru domeniul profesional şi cât de puţin consumaţi pentru domeniul personal. Fie că sunteţi într-o relaţie, fie că aveţi o familie sau sunteţi singuri, e important să faceţi un echilibru: "Cât de mult stau la serviciu? Cât de mult muncesc? Hai, să mă gândesc și la ce fac pentru mine".

Pentru că Venus este în casa a 5-a (Venus va şi retrograda acolo), poate mulţi dintre voi veţi simţi nevoia să aveţi şi un suflet lângă voi, o persoană, un animăluţ.

Dintr-o dată, în luna decembrie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, de experienţă, de statutul personal, trebuie să vă raportaţi şi la zona aceasta de pasiuni, de bucurii, de veselie, la ce vă umple sufletul. Aveţi nevoie de lucrul acesta, nu doar să vă sacrificaţi sau să faceţi lucrurile perfect. Cu cât veţi ignora nevoile organismului, ale inimii, ale minţii, cu atât veţi face lucrurile mai prost la serviciu.

Faptul că Marte intră şi el în Săgetător, vă obligă să staţi mai mult pe acasă, să petreceţi timp cu oamenii dragi, să îi cunoaşteţi. Nu doar că vin sărbătorile. Marte stă mai mult pe acolo. În afară de faptul că Marte va fi în casa a 4-a, pe urmă, în casa a 5-a avem şi Venus care va retrograda, avem şi Mercur. E clar că luna decembrie e o lună a iubirii. Iubirea începe de la voi. De ce vă spun asta? (Citeşte AICI continuarea pentru FECIOARĂ)

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Venus, guvernatorul vostru, va retrograda în casa a 4-a. Mulţi dintre voi veţi realiza că nu aveţi o fundaţie emoţională serioasă şi că, de fapt, încrederea pe care credeaţi că o aveţi, nu o aveţi şi nu mai ştiţi pe ce să vă mai bazaţi de acum încolo.

Ce vă recomand eu: Această nesiguranţă produsă de Venus retrogradă este menită să vă arate că situaţiile foarte îmbătrânite din viaţa voastră nu îşi mai au rostul şi trebuie să schimbaţi ceva. 

Atunci când Venus tranzitează casa a 4-a, vorbim de locul în care locuiţi. Dar aş vrea să profitaţi în luna decembrie de acel 'acasă interior', adică acolo unde vă retrageţi, refugiul vostru. Trebuie să găsiţi un refugiu, poate e o cameră unde staţi. Trebuie să vă gândiţi la cine apelaţi când vă este greu. Prima dată, la voi, că voi sunteţi cei mai buni prieteni ai voştri.

Venus va face două conjuncţii cu Pluto: pe 12 decembrie şi pe 24 decembrie, când va începe retrogradarea. 

În jurul datei de 24 decembrie, v-aş ruga să faceţi tot posibilul să menţineţi o armonie în cadrul familiei. O să vă bucure mai mult tot ce înseamnă... (Citeşte AICI continuarea pentru BALANŢĂ)

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

În primul rând, vorbim de domeniul relaţional. Pentru că Venus este guvernatorul casei 7, casa relaţiilor la voi. Şi pentru că va fi retrograd în casa a 3-a, vă veţi auzi cu foşti parteneri, fie că sunteţi sau nu într-o relaţie. Nici nu contează. Voi sunaţi sau sunteţi sunaţi. 

Pe de altă parte, Venus în casa a 3-a, vă ajută să comunicaţi foarte mult. Deci, dacă vreţi să convingeţi pe cineva de ceva în decembrie, vis! Aveţi toate şansele să faceţi acest lucru.

Să nu uităm de faptul că pe 13 decembrie intră şi Mercur în casa a 3-a, fapt nemaipomenit!

Iar, pe 13 decembrie, guvernatorul vostru Marte intră în casa a 2-a, în Săgetător: BANII! Ştiţi cum veţi fi în decembrie? O să aveţi o aură în jurul nasului şi unde mirosiţi bani, şi voi acolo. De ce? Pentru că Marte vă arată că trebuie să faceţi cheltuieli, iar pentru asta alea aveţi nevoie de bani. Aveţi idei de investiţii, de cum să economisiţi, aveţi idei de cum să faceţi banii să meargă. Voi sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan financiar, dar să nu uităm că Marte aduce şi multe cheltuieli. Mai e şi Soarele acolo. (Citeşte AICI continuarea pentru SCORPION)

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Luna aceasta ai potenţial mult. Să nu uităm de faptul că Luna Nouă/Eclipsa de Soare de pe 4 decembrie se petrece în semnul tău. Adică poţi începe ceva, se poate schimba ceva în viaţa ta sau, dintr-o dată, să simţi un aer nou, de prospeţime, din orice punct de vedere.

Şi pentru că este şi Mercur aici, nu are cum să nu aibă legătură şi cu partea decizională. Poate iei decizii referitor la o relaţie, un loc de muncă, o călătorie, poate pleci din ţară, poate la o şcoală.

Luna Nouă vorbeşte şi de sănătate. Deci, pe 4 decembrie e un moment important.

Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni, în semnul tău opus, când Venus îşi începe retrogradarea. Pentru mulţi dintre voi pot începe probleme pe plan relaţional. Aşa că, vă rog să aveţi grijă, să nu vă grăbiţi, să nu vă lăsaţi tentaţi imediat. Pentru că Luna Plină în Gemeni îţi arată ce mai e în jur şi Venus retrogradă în Capricorn zguduie lucrurile vechi, o relaţie în care te afli de 10, 20, 30 de ani. Aţi stabilit un contract, ceva oficial, doar că unul dintre parteneri nu mai este mulţumit, vrea mai mult, vrea renegocierea condiţiilor. Să nu uităm, Venus tranzitează casa a 2-a, casa resurselor, a banilor şi valorilor personale. Şi simţi că vrei şi alte lucruri în relaţia în care te afli. Şi cu Luna Plină în Gemeni, în casa a 7-a, spui "de ce nu aş putea să încerc şi altceva?". Aveţi grijă să nu vă complicaţi sărbătorile mai mult decât e cazul.

Faptul că Jupiter, guvernatorul vostru, schimbă semnul în decembrie şi va intra în casa a 4-a, la ce ne duce cu gândul? (Citeşte AICI continuarea pentru SĂGETĂTOR)

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Venus este în semnul vostru. Îşi începe retrogradarea pe 19 decembrie, dar va face două conjuncții cu Pluto: pe 12 decembrie şi  pe 24 decembrie.

Dacă e să ne uităm în manualele clasice de astrologie, voi sunteţi mai solitari, mai singuratici. Nu vă place să vă grăbiţi într-o relaţie, nu vă plac idilele, vreţi doar chestii durabile, serioase, oficiale.

Doar că Venus va retrograda şi s-ar putea să atrageţi şi privirile unor persoane mai incitante, mai provocatoare, mai misterioase, mai "ciudăţele", cu care altă dată nu aţi fi comunicat. Dar, dintr-o dată, vă simțiți atrași.

Aveţi nevoie de admiraţie, de validare, aveţi nevoie să vă schimbaţi look-ul, să vă puneţi în valoare, vreţi ca ochii să fie aţintiţi asupra voastră, indiferent dacă sunteţi femei sau bărbaţi.

Profitaţi de luna aceasta, mai ales dacă ştiţi că sunteţi singuri şi până acum nu aţi făcut nimic în acest sens.

Şi chiar dacă sunteţi într-o relaţie, Venus vă face să îl atrageţi pe partener din nou, să îl faceţi să se reîndrăgostească. Şi în acelaşi timp, Venus retrogradă în semnul vostru vă arată dacă... (Citeşte AICI continuarea pentru CAPRICORN)

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Cum v-a fost anul? Cred că a fost aşa şi aşa. Voi aţi fost protagoniştii acestui an. Cu Jupiter - Saturn în semnul vostru, vă daţi seama că aţi dat tonul.

În primul rând, trebuie să discutăm de faptul că Jupiter iese din semnul vostru. Va intra în Peşti, în casa a doua, a banilor. Aduceţi-vă aminte ce planuri v-aţi făcut între mai şi octombrie anul acesta. Dacă a ieşit ceva, dacă nu a ieşit, mai aveţi o şansă începând cu 29 decembrie.

Începe o perioadă bună din punct de vedere financiar. Dar pentru că Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie anul viitor, undeva e şi un risc sau o posibilă deziluzie. Deci, aveţi grijă. Dacă vin bani, nu îi aruncaţi, ci planificaţi economii.

În casa I va rămâne Saturn. Asta e o veste bună pentru cei care vor să slăbească, să se tonifice, să arate mai bine. Doar că Saturn se ocupă şi de probleme mai vechi de sănătate şi dacă altă dată treceau şi nu le simţeaţi, tot anul viitor Saturn va rămâne în semnul vostru, ceea ce înseamnă că orice durere nu va fi doar o simplă durere. Cu Saturn acolo, dintr-o dată, o să vreţi să preluaţi un rol mult mai serios în viaţa voastră. Adică, indiferent de vârstă şi experienţă, ştiţi ce puteţi şi cine sunteţi.

În casa a 11-a va intra Marte în data de 13 decembrie. Este un lucru bun. (Citeşte AICI continuarea pentru VĂRSĂTOR)

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Pentru voi, luna decembrie este precum un ultimatum. V-am tot bătut la cap de la începutul anului că dacă aveţi probleme, trebuie conştientizate, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, obiectiv, realist. Nu negându-vă poate un viciu, poate o situaţie toxică, poate o relaţie nepotrivită.

Cel mai important aspect al lunii decembrie pentru voi este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta, pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut în perioada 14 mai - 28 iulie sau ce aţi vrut să faceţi atunci pentru că, de la finalul lui decembrie, poate căpăta rost, poate prinde viaţă.

Să nu uităm de probleme de sănătate, de vicii, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele şi nu mai staţi într-o negare. La un moment dat, dacă stau mai mulţi oameni cu gura pe voi şi vă spun că nu e ok un lucru, poate vă dați seama că au dreptate.

Dar dacă plecaţi corect şi vă acceptaţi toate cele pe care le aveţi, puteţi să folosiţi tranzitul lui Jupiter în Peşti să vă dea vânt în pupă, să mergeţi mai departe.

Vă poate aduce şi multe oportunităţi, dar ştiţi ce se întâmplă? (Citeşte AICI continuarea pentru PEŞTI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel