Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac în luna decembrie 2023, conform astrologului Daniela Simulescu.

Ultima lună a anului este foarte încărcată din punct de vedere astrologic. Retrogradarea lui Mercur în Capricorn/Săgetător va fi precum cireașa de pe tort. În decembrie, vom avea numeroase teste și lecții din partea astrelor. Vă recomandăm să evitați rezoluțiile, planurile și obiectivele noi. Ci mai degrabă să vă ocupați de cele amânate. Să nu uităm ceva! 2024 începe și se termină cu Mercur retrograd în Săgetător.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, decembrie aduce o dorință de reinventare, dar și o perioadă de supărare, dată de neîmplinirea planurilor propuse. Marte, care este Guvernatorul zodiei, se va afla în casa a 9-a în Săgetător și de aici se va provoca nevoia de schimbare. Retrogradarea lui Mercur ajută la revizuirea deciziilor pe plan profesional. Deși va produce supărare, perioada retrogradării va ajuta cu privire la încercarea de a îndrăzni mai mult. Luna Plină plasată în casa a 4-a, va aduce o răceală din partea Berbecilor de sărbători. Vor fi mai taciturni și supărați deoarece nu totul iese așa cum și-au dorit. Luna Decembrie nu va aduce împlinire nici pe plan financiar. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru BERBEC.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Decembrie aduce nativilor Taur o perioadă în care ar trebui să se concentreze mai mult pe relația de cuplu. Dar, pentru a avea succesul dorit în ceea ce privește interacțiunea cu partenerul, Taurii vor fi cei care trebuie să facă primii pași. Este un moment bun pentru a reflecta cu privire la planurile și obiectivele pentru anul 2024. Marte va tranzita în casa a 8-a pe tot parcusul lunii, ceea ce ar putea provoca dispute legate de banii la comun. Mercur în Retrograd aduce probleme cu privire la călătorii. Va trebui ca Taurii să verifice de mai multe ori dacă totul este în regulă, înainte de a pleca la drum. Se va produce o extenuare datorată de ajustările care trebuie făcute. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru TAUR

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni, ultima lună a anului va fi destul de încărcată. Mercur își face de cap, încă din prima zi a lunii. O să intre în semnul Capricornului, după care pe 13 Decembrie retrogradează tot în Capricorn, mai apoi să retrogradeze în Săgetător pe 23 decembrie. Retrogradarea va aduce pentru Gemeni probleme pe plan financiar. Planurile făcute nu se vor îndeplini întocmai și va fi nevoie de o cumpătare în ceea ce privește noile alegeri care trebuie făcute. Venus în casa a 6-a aduce spor, sarcini îndeplinite la timp și îmbinarea utilului cu plăcutul. O mai mare atenție trebuie acordată când vine vorba de împărtășirea vieții personale cu colegii de serviciu. Marte în casa a 7-a aduce relații dinamice. Nu trebuie ca cearta cu partenerul de cuplu să vină și cu decizii pripite, cum ar fi despărțirea. Cine nu are relație, o să-și dorească. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru GEMENI

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Racii vor avea o lună caracterizată de întâlniri cu anumite persoane și de momente potrivite pentru împăcare. Retrogradarea lui Mercur în casa a 7-a, casa relațiilor, poate facilita revederea cu persoane din trecut, cum ar fi foști colegi de școală sau parteneri de viață. Pentru nativii Rac, întâlnirile acestea le pot provoca momente de reflecție cu privire la respectivele persoane, dar nu vor fi decât niște teste din punct de vedere mental.  Totodată, în perioada de retrogradare ar fi potrivită împăcarea cu persoanele care au greșit în vechi interacțiuni. Luna Plină din 27 Decembrie vine cu momente de reflecție a ceea ce contează cu adevărat pentru nativii Rac, cum ar fi familia. Va fi perioadă de concentrare asupra propriei persoane, iar munca de sărbători va fi amânată pentru sfârșitul lunii. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru RAC

Iată calendarul celor mai importante evenimente din decembrie 2023

1 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN

După tranzitul aventuros prin semnul Săgetătorului, iată că vine vremea ca planeta comunicării să poposească în semnul Capricornului. Din start, ne vom da seama că toată lumea este mult mai serioasă, nu mai face declarații pompoase și nici nu se va mai lupta excesiv pentru vreo cauză. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Mercur va și retrograda în acest semn în perioada 13-23 decembrie!

13 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN CAPRICORN

Mercur retrograd în Capricorn vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

22 DECEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN CAPRICORN/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

Începe iarna din punct de vedere astronomic, Sezonul Capricornului anunță etapa de trecere dintre ani şi ne pregăteşte pentru un alt început. Cu hărnicia şi seriozitatea acestui semn care ne va molipsi pe toţi până pe 20 ianuarie 2024, vom fi ocupaţi nu doar cu  cumpărăturile de Crăciun şi organizarea meselor festive, ci şi cu gândirea de noi planuri pentru următorul an.

23 DECEMBRIE: MERCUR RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN SĂGETĂTOR

Vor fi reluate multe discuții și proiecte apărute în perioada 10 noiembrie-1 decembrie, când Mercur a fost în mers direct în acest semn.
Mare atenție la planificarea călătoriilor! Dar și asupra proiectelor din zona juridică. 

27 DECEMBRIE: LUNA PLINĂ ÎN RAC

Luna Plină în Rac o să aducă la suprafață emoții mai puternice, dar și sentimente, mai ales că vorbim despre un semn de apă, precum Racul și despre Lună, guvernatorul său. Este momentul să ne gândim cu adevărat la lucrurile care contează pentru noi, mai ales pentru că vom fi cu siguranță în preajma familiei de sărbători. Gândește-te la ce merită să lași în trecut și pe ce să te axezi în următoarele luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel