Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Balanță în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Iată că ne apropiem de ultima lună a acestui an și vom mai avea parte de câteva evenimente astrologice la care ar trebui să fim atenți. Astrele au câteva mesaje importante pentru nativii zodiei Balanță.

Venus, guvernatoarea voastră, iese din semnul vostru și se duce în casa a 2-a, casa resurselor, în data de 4 Decembrie. O să vi se ofere niște resurse, fie că este vorba despre bonusuri, prime, creșteri salariale sau cadouri. Mare atenție pentru că așa cum le primiți, așa de repede se și duc.

Venus va face opoziția cu Jupiter din casa a 8-a și cumva o să vă aveți parte de situații în familie, care vor necesita cheltuială. Banii vă vor intra printr-un buzunar și vă vor ieși prin celălalt. Ar fi indicat să aveți un buget de risc, păstrat în caz de situații neprevăzute.

După care, Mercur va retrograda în casa a 4-a, ceea ce nu este un aspect foarte bun pentru voi. De sărbători, voi sunteți aceia care căutați armonie și echilibru, dar cu perioada de retrogradare a lui Mercur, nu o să fie cazul. Dintre toate rudele pe care plănuiți să le vizitați, o să decideți că nu este necesar să mai mergeți la toată lumea. Mai ales, că o să vă aduceți aminte cum unele dintre ele v-au supărat și o  să fiți mai selectivi cu privire la pragurile pe care le treceți de sărbători. Dacă altă dată voi erați cei care treceau cu vederea, acum nu o să mai procedați astfel.

Luna Plină de pe 27 Decembrie la voi va fi în casa a 10-a. Unii nativi Balanță sau cei cu ascendentul în Balanță, se pot trezi la final de an cu decizii pe plan profesional, care pot fi neplăcute. Să nu uitați că orice moment de criză, poate deveni o oportunitate.

Pe 29 Decembrie, Venus intră în casa a 3-a și o să fie un sprijin pentru voi la nivel mental. O să aveți încredere suplimentară în planurile de viitor deoarece o să gândiți limpede. Nu vă faceți planuri pe termen lung, ci pe termen scurt. V-ar prinde bine să vă faceți o listă cu rezoluții pentru Anul Nou, dar să fie obiective pe care doriți să le realizați în câteva luni, nu mai mult.

Vezi și Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel