Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi ce aduce luna FEBRUARIE pentru nativii zodiei Berbec? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă previziuni importante!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec FEBRUARIE 2023

Cum începe cea de-a doua lună din an pentru nativii Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec? Trebuie să știi că vei avea un început de lună foarte plin, ținând cont mai ales de Luna Plină de pe 5 februarie. Pe această dată, vom avea o Lună Plină în semnul Leului.

Va fi o Lună Plină susținută de Marte în Gemeni, de Jupiter în Berbec, dar și de Lilith. Cu alte cuvinte, în luna februarie nu poți da vina pe nimeni și nimic. De ce? Toate astrele sunt în favoarea ta începând cu luna februarie!

Din fericire, astrele te ajută, te sprijină și te împing în față în a doua lună a anului, iar tu nu trebuie decât să faci un pas. Un pas făcut din partea ta va deschide multe căi și multe portițe.

Orice astfel de pas, orice discuție sau orice inițiativă reprezintă momente care te pot sprijini în acest interval al lunii. Despre ce vorbește Luna Plină în Leu de pe 5 februarie? Despre dramatizare, narcisism, de a ieși în față. Totodată, ne spune și că este momentul să creezi ceva, pentru a-ți pune imaginația în mișcare. Este momentul oportun să îndrăznești și să ceri mai mult.

La tine, energia Leului va merge în Casa a 5-a. Casa aceasta ne învață cum să fim fericiți, cum să ne exprimăm, cum să cerem atenția. Și cel mai important: să ne iubim și să le arătăm celorlalți cum să ne iubească. 

Să nu uităm că și Soarele va sta în Vărsător în prima parte a lunii, așa că primești ajutor real și din partea celorlalți. Vei avea și un curaj interior nemaipomenit.

Jupiter este în semnul tău până la 16 mai și vrea de la tine să faci ceva. Marte, guvernatorul tău, este în Casa a 3-a, care se referă la felul în care comunicăm cu lumea - chiar și în modurile subtile, de care nu suntem mereu conştienţi. Îți dă voie să te duci în mai multe direcții.

O să-ți dai seama singur de ceea ce-ți dorești. Probabil că până acum te-ai dus în multe direcții sau nu ți-ai dat seama ce vrei. Acum poți să-ți alegi câte ceva și să întocmești o listă scurtă, pe care să o bifezi.

Momentan, o să ai multe posibilități, iar din martie, o să vezi real încotro te îndrepți. 

În februarie, dacă ești Berbec sau ai ascendent în Berbec, ești încurajat să faci primul pas. Să te arunci puțin. Să ceri, să îndrăznești mai mult.

Pentru tine, este foarte bună luna februarie, mai ales că Venus va intra în semnul tău pe 20 februarie și o să îți ofere un sprijin extraordinar.

Îți recomandăm și: Zodia care va avea DRAGOSTE din abundență în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel