Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 25 ian 2023, 10:41 | Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce aduce luna FEBRUARIE pentru nativii zodiei Gemeni? Daniela Simulescu oferă previziuni importante! Iată cu ce vine luna următoare pentru această zodie.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni FEBRUARIE 2023

Marte este în mers direct în semnul tău, iar Jupiter este în Casa a 11-a, a prieteniilor şi a viitorului. Tranzitul lui Marte vine la pachet cu mult curaj și cu multă forță, dar și cu multă furie. Este o lună bună să începi să faci sport.

Mai mult, Soarele va fi o bună parte din timp în Casa a 9-a, care se referă la toate lucrurile în evoluția personală. După care, Soarele va intra în Casa a 10-a, care ne spune scopul tău ideal, cariera și destinul tău.

Venus este deja în Casa a 10-a. Astrologul Daniela Simulescu este de părere că Gemenii sau cei cu ascendent în Gemeni vor avea parte de evenimente nemaipomenite, mai ales la începutul lunii februarie.

După aceea, trebuie să amintim și de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. La acești nativi, se întâmplă în Casa a 3-a, a comunicării. Mintea o să-ți meargă incredibil în acea perioadă!

O să gândești diferit, o să vorbești altfel, o să ceri, o să corectezi. Poate că mulți dintre acești nativi au căutat un moment în care să pună niște limite în relația cu rudele, cu apropiații, cu mama, tata, frații sau surorile.

Dacă există niște probleme în aceste zone, le poți spune rudelor în februarie că nu te simți confortabil cu anumite situații sau că nu ești de acord cu părerile lor și că te vei retrage dacă nu au anumite limite. O să ai mai multă ambiție să pui punct lucrurilor care nu îți convin.

Vrei să fii luat în seamă, chiar dacă nu îți dorești să asiști la certuri sau discuții. 

Mercur, guvernatorul tău, intră în Vărsător de pe data de 11 februarie în Casa 9-a, iar asta îți priește de minune!

Astrosens te îndeamnă să citești și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play