Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce aduce luna FEBRUARIE pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur FEBRUARIE 2023

Venus, guvernatoarea ta, este într-un semn care îți priește! Va sta acolo până pe 20 februarie, așa că este un aspect bun pentru tine.

Ce îți aduce Venus, planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor? În primul rând, sprijin din partea celorlalți, beneficii sau chiar protectori. Pe scurt, îți aduce mici noroace care nu sunt de neglijat.

Marte este în mers direct în Casa a 2-a. Această casă vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să-i faci, despre cheltuieli și venituri, despre talente, potențial și valoare sau ce consideri că este valoros. Așa că, din punct de vedere financiar, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur.

Luna Plină în Leu de pe data de 5 februarie se va petrece la tine în Casa a 4-a, cea a familiei și a rădăcinilor. O să-ți arate că te-ai blocat singur într-o anumită situație, fie că este profesională, personală, socială sau relațională.

Poate că te-ai autosabotat într-una din aceste situații și ai stat acolo fără să faci nimic. Te-ai plâns, te-ai supărat, dar nu ai făcut ceva concret.

Cu ocazia acestui fenomen astrologic, este momentul să ieși, tot singur, din această situație în care te-ai băgat.

Desigur, viața vine la pachet cu evenimente pe care nu le putem controla. Dar asta nu înseamnă că trebuie să le lăsăm să ne acapareze și că nu încercăm să schimbăm ceva. Dacă ți s-a întâmplat ceva în acest sens, începutul lunii februarie este favorabil pentru a te scutura și pentru a merge mai departe.

În primele zile ale lunii februarie, vei primi niște mesaje de la astre. Ar fi păcat să nu fii atent la ele.

Astrosens îți recomandă să citești și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel