Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi ce urmează în februarie pentru nativii zodiei Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești importante. Uite cu ce vine următoarea lună pentru acest semn.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu FEBRUARIE 2023

Pe 5 februarie, o să ai o Lună Plină în semnul tău. Ce înseamnă acest lucru? În aparență, vorbim despre o Lună Plină foarte bine susținută, pentru că îl avem pe Jupiter în Berbec, iar asta te ajută. Dar să nu uităm că și Lilith este tot în Leu, ceea ce presupune că este un moment optim să rupi pisica în două, în termeni populari. Adică, să renunți la ezitări, să fii mai hotărât, să iei decizii importante pentru tine.

De exemplu, dacă actualul loc de muncă nu îți mai convine, februarie este luna potrivită să faci o schimbare. Poate că ai tot așteptat, dar nu trebuie să mai pierzi timp, resurse și energie.

Este nevoie de o detașare și de o rupere puternică, să te poți dezvolta.

Pe 11 februarie, Mercur intră în Casa a 7-a, așa că, după ce iei o decizie, ai idei, ai cuvintele la tine, astfel încât să poți negocia sau să poți discuta mai bine cu ceilalți.

Spre finalul lunii februarie, Soarele va ieși din Vărsător, din Casa a 7-a și va intra în Pești. Va trebui să faci puțină curățenie în tot ce înseamnă finanțe dar și în tot ce înseamnă fricile tale cele mai puternice.

Lucrează și la frica de a nu avea control. Să nu uităm că acolo va intra Saturn din 7 martie, dar Soarele face un pic de lumină.

Astrologul Daniela Simulescu recomandă Leilor să fie foarte atenți la începutul lunii. Vezi unde trebuie să iei o decizie, să pui stop sau să setezi niște limite. Totul pornește de la o schimbare interioară puternică, ce se impune în a doua lună din an. Nu mai aștepta!

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel