Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Cum va fi luna FEBRUARIE pentru Rac sau cei cu Ascendent în Rac? Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de apă!

Horoscop Rac/Ascendent în Rac FEBRUARIE 2023

În prima parte a lunii februarie, astrologul Daniela Simulescu te îndeamnă să ai grijă la bani. De ce? Pentru că Luna Plină de pe data de 5 februarie se petrece în Casa a doua, a banilor și a resurselor și vine în același timp cu Lilith.

Din aceste motive, merită să fii mai atent din punct de vedere financiar. 

A doua parte a lunii poate fi folosită pentru călătorii, pentru studiu și pentru evoluții. Va fi o perioadă optimă pentru aceste lucruri dacă ești Rac sau ai ascendent în Rac.

Însă, ca să evoluezi, trebuie să și faci ceva, nu doar să aștepți un lucru anume. Poți să te înscrii la cursuri noi, să citești cărți interesante, să cauți documentare utile, să participi la evenimente din care ai ce să înveți. Este foarte important să te inspiri în a doua parte a lunii februarie.

Ai ocazia să întâlnești și persoane noi, care pot contribui la această dezvoltare. Oricare ar fi vârsta ta, la final de februarie, inspiră-te! Ascultă muzică, citește și folosește orice domeniu care poate contribui la dezvoltarea ta personală, la expansiune. Astrele te încurajează mult pentru acest lucru.

Luna nouă în Pești de pe 20 februarie tocmai asta își dorește de la tine, să îți creezi un alt drum, o nouă cale sau de ce nu, poate chiar o altă viață.

Așadar, în prima parte a lunii, te poți ocupa de tot ce înseamnă situație și siguranță financiară, iar în a doua parte a lui februarie, ai în vedere dezvoltarea ta, indiferent de vârsta din buletin, de statut sau de educație.

Niciodată nu e prea târziu să înveți o limbă străină, să călătorești într-un loc în care nu ai mai fost până acum sau să citești și un alt gen de cărți. Fii deschis!

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel