Horoscop FEBRUARIE pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop FEBRUARIE pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT
EXCLUSIV
Horoscop FEBRUARIE pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie, pentru fiecare zodie / ascendent:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm evenimentele din decembrie sau ianuarie. Aș putea spune că Martie va fi mai bogată în tranzite și schimbări astrologice.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Horoscop februarie pentru toate zodiile

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Din primă fază, îţi spun că luna februarie vorbeşte despre carieră, despre statut, despre rolul tău în societate. Mai mult, vorbeşte despre asumarea responsabilităţii, de luarea anumitor decizii, sau setarea de obiective. Adică pe lângă cele pe care le ai deja în partea profesională, îți vei dori ceva în plus.

Pot apărea situaţii în care o persoană dragă va avea nevoie de ajutorul tău. Va trebui să fii acolo, să ai grijă sau să iei decizii, să organizezi lucruri pentru o altă persoană. Sau să ai un proiect pe lângă jobul actual, în care să demonstrezi ce calităţi şi abilităţi ai.

Vreau doar să atrag atenţia asupra unui lucru: cu atâtea planete în Capricorn, în casa a 10-a (Venus, Marte, Pluto şi Mercur pentru o perioadă), bineînţeles că lucrurile se vor mişca precum melcul, iar tu vei dori totul repede. Acest lucru te va enerva, te va înfuria, dar una din lecţiile tale din luna februarie este RĂBDAREA.

Oricum, dacă nu ai răbdare... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec)

Taur  / cei cu ascendent în Taur

În primă fază, Venus e în mers direct. Este bine! Că începutul anului a fost cam şugubăţ la nivel interior. În sfârşit vă lasă să vă puneţi obiective.

În februarie, pentru voi, casa a 9-a e plină. Casa a 9-a vorbeşte despre călătorii, studii, filozofie. Vorbim de obiective. Indiferent de vârstă, de educaţie, de statut, de venituri, în luna februarie vă puteţi pune anumite obiective: să călătoriţi undeva, să studiaţi ceva nou, poate reluaţi un curs.

Cei care au examene, multe drumuri, călătorii de făcut, e o lună nemaipomenită. Cei care vor să stabilească relaţii personale sau de afaceri cu oameni plecaţi în străinătate, le priește de minune această lună.

Vreau să vă atrag atenţia asupra unui lucru: Cu asemenea aglomerare de planete în casa a 9-a, riscul de scandal este destul de crescut. Şi scandal din absolut orice pentru că acea casă a 9-a este în opoziţie cu casa a 3-a, care vorbeşte de comunicarea cu vecinii, cu verişorii, cu toată lumea. În casa a 3-a sunt micile bârfe, în casa a 9-a sunt marile bârfe. Şi trebuie să aveţi grijă în luna februarie la ce evenimente mergeţi, pe cine vizitaţi şi în ce vă implicaţi.

În a doua lună a anului, astrele vă invită să... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Taur / cei cu ascendent în Taur)

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

În primă fază, Mercur schimbă semnul. Pe 14 februarie iese din Capricorn şi intră în Vărsător. Deci, pentru prima parte a lunii, aveți o senzaţie apăsătoare, mai ales că Mercur este în casa a 8-a. Vă confruntaţi cu nişte stări interioare care vă blochează. Pe scurt, pierdeţi timpul degeaba. În prima parte a lunii, staţi doar să vă gândiţi, să vă faceţi tot felul de scenarii, să bănuiţi, să suspectaţi. 

Dar, din a doua parte a lunii, când Mercur intră în casa a 9-a, aveţi o gură de aer şi începeţi să vedeţi adevărul, să gândiţi logic, să judecaţi aşa cum trebuie şi începeţi să vă daţi seama unde aţi pierdut vremea aiurea şi unde aţi făcut ceva folositor. Cu intrarea guvernatorului vostru în casa a 9-a începe o perioadă în care o să vă daţi seama că vreţi o altă etapă în viaţa voastră, indiferent pe ce planuri.

Să nu uităm că Jupiter este în casa a 10-a şi vă sprijină mult. Zice: Vrei un nou loc de muncă? Bine! Vrei un nou sens în viaţa ta? Vrei un nou rol în societate? Bine! 

Oportunităţi sunt, dar vedeţi că... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni)

Rac / cei cu ascendent în Rac

Pentru voi este o lună pur relaţională. V-am spus asta şi în ianuarie, doar că de data asta nu mai e Venus retrogradă. Marte este în casa a 7-a, acolo mai sunt Pluto şi Mercur(primele două săptămâni).

Cu alte cuvine, dacă aveţi ceva de rezolvat în relaţia în care sunteţi, perfect. În primele două săptămâni, daţi-i bice! Că altfel, nu se poate. Dar rugămintea astrelor este să nu mai aşteptaţi de la ceilalţi. Că da, casa a 7-a e plină şi ziceţi "Hai, vino tu! Caută-mă tu! Adu-ţi tu aminte! Fă tu primul pas!" Nu! Sunt multe planete în casa 7-a, opusă vouă şi fac opoziţie cu casa I, cu propria persoană. Mercur - cum gândiţi voi, Venus - cum iubiţi, Marte - cum acţionaţi şi Pluto - cum vă transformaţi.

La începutul lunii, cu Luna Nouă care pică la voi în casa a 8-a, gândiţi-vă câtă putere îi daţi partenerului, părinţilor, bunicilor, prietenilor. Cât de mult îi laşi să îţi decidă viaţa? Şi veţi spune "Ia, să îmi văd eu de viaţa mea de acum încolo! Hotărăsc eu unde mă duc, ce fac." 

Dar, atenţie! (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Rac / cei cu ascendent în Rac)

Leu / ascendent în Leu

Tot marcajul acela în Capricorn de care îţi povesteam, la tine are loc în casa a 6-a. Multă muncă, mult efort.

Pe moment, vei avea senzaţia că nu se văd roadele muncii tale. Eşti tot timpul cu gândul la muncă. 

Relaţiile cu colegii trebuie să fie foarte închegate şi dacă nu va fi cazul, veţi fi nevoiţi să faceți un efort în acest sens.  Recomandarea astrelor în luna februarie este să nu iei nimic personal. Colegii sunt colegi şi atât.

Dacă ceva din comportamentul lor te irită, înseamnă că acea parte este în tine, că nu ţi-o accepţi, că treci printr-un moment mai greu. Pentru că atunci când avem multe planete în casa a 6-a şi stilul de viaţă este dat peste cap, rutina noastră, treburile gospodăreşti.

Mercur este încă retrograd la începutul lunii şi va sta acolo până pe 14 februarie. Primele două săptămâni ale lunii... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Leu / cei cu ascendent în Leu)

Fecioară / ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, e bubuită de planete. Jupiter este în casa a 7-a, Venus nu mai este retrogradă, Marte e prin casa a 5-a. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, despre plăcere, despre răsfăţ, despre gust, satisfacție. 

Cu Marte prin casa a 5-a aveţi creativitate, impulsivitate care vine dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

Voi, în luna februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. Fie să vă îmbrăcaţi diferit, să vă gătiţi, să vă simţiţi bine, să ieşiţi în oraş să vă lăudaţi, să vă uitaţi în oglindă... e o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Cine să vă asigure plăcerea dacă nu voi?

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară)

Balanță / ascendent în Balanţă

În primul rând, e o lună bună să vă rezolvaţi problemele de familie, cu partenerul sau cu fostul partener, cu părinţii, cu bunicii, cu moştenirile, cu locuința. Mai este o lună bună în care să vă îmbunătăţiţi locul în care locuiţi, să îl aduceţi la un alt nivel. 

Deci avem partea de relaţii, de dinamica relaţiilor din familie, unde vor fi destul de multe evenimente şi vom avea şi un upgrade la mediul în care locuiţi, la garderobă. Aveţi mare nevoie să aduceţi la un alt nivel lucrurile acestea, să simţiţi o îmbunătăţire şi veţi face drumuri, veţi cheltui bani, veţi depune foarte mult efort în acest sens.

În cazul în care sunt totuşi scandaluri, conflicte în familie, recomandarea astrelor ar fi să nu vă implicaţi direct în conflicte, dar să ajutaţi sau să asistaţi pe cei care găsesc soluţii, să le oferiţi sprijinul vostru. (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă)

Scorpion / ascendent în Scorpion

În luna februarie, orice vă propuneţi, vă poate ieşi. Dar totul depinde de comunicare. Şi aveţi mintea brici. Gândiţi, vorbiţi, comunicaţi, vă agitaţi, faceţi legături între oameni, conexiuni, flash-uri. Staţi uneori şi vă gândiţi şi dintr-o dată BINGO! Evrika!

Cu atât de multe planete în casa a 3-a, puteţi citi. Sunteţi cei mai buni pe documentare în luna februarie. Aflaţi cum să plătiţi facturile, să le calculaţi. Poate a venit factura greşită sau ceva de genul, că Mercur e totuşi retrograd în primele zile ale lunii. Voi veţi fi cei care veţi descoperi ce funcţionează, ce nu funcţionează şi pentru voi, şi pentru alţii.

Venus nu mai este retrogradă. E tot în casa a 3-a. Puteţi să comunicaţi altfel cu partenerul, să ajungeţi la un numitor comun, indiferent de tematică, de subiect. Poate aţi tras de subiectul ăsta de mult timp, dar în sfârşit acum vă ascultaţi unul pe altul. Că până acum vorbeaţi, dar nu unul cu celălalt. Vorbeaţi pentru voi. Acum, în sfârşit, se creează o punte între voi şi partener. 

Mercur va ajunge în casa a 4-a. Acolo vom avea şi o Lună Nouă pe 1 februarie. În februarie, pentru voi e important să... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion)

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Eu nu ştiu dacă tu deja ai început să îţi faci planuri să te muţi, să construieşti o casă sau să asiguri confort sporit locuinței. Dar trebuie să știi că acesta va fi principalul obiectiv în 2022.

În luna februarie, totul este despre bani! Bani pentru acest obiectiv. Avem în casa a II-a toate acele planete în Capricorn: Mercur, Venus, Marte şi Pluto, cel puţin în prima parte a lunii.

Dacă vrei să o luăm aşa, mintea ta ştii cum e? Ca un aparat. Tu tot timpul vei fi preocupat: "Bag un leu să iasă doi" sau "Câţi bani dau pe var, pe zidar, pe covor"... Bani, bani, bani, bani! Peste tot bani. În luna februarie, salariul tău se va duce în multe direcții.

E adevărat că multe planete sunt în Capricorn și ar trebui să fii puțin mai chibzuit, dar nu la modul să nu cheltuieşti. 

E o lună bună pentru... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător)

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Rareori mi se dă ocazia să împing o zodie atât de mult în faţă. Da! 

Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta - cel puţin în primele două săptămâni - pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto. 

Mercur - gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar nu e nicio problemă.

Venus - care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn)

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Toate planetele alea din Capricorn sunt în casa a 12-a la voi. Nu este luna voastră preferată. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în semnul vostru şi în conjuncţie cu Saturn.

Voi chiar aţi putea pe 1 februarie să vă puneţi intenţii sau să faceţi ceva ce nu aţi făcut. Sau în sfârşit, cu toată lipsa de energie caracteristică aspectelor actuale, spuneți "Hai să îmi sun profesorul să mă apuc de meditaţii" sau "Hai să îmi sun doctorul să mă programeze la analize". Îl aveţi şi pe Saturn în casa a 12-a şi e clar că Luna Nouă acolo asta zice: "Hai să merg o dată la nutriţionist", "Hai să vorbesc cu un specialist de faptul că nu pot să dorm", "Hai să merg să fac terapie", "Hai să pregătesc altfel masa", "Hai să mai arunc de prin casă ce nu-mi trebuie". 

După care, Luna Plină de pe 16 februarie aduce atenţia pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră. Vă daţi seama dacă... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător)

Pești / cei cu ascendent în Pești

Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 12-a. Mulţi dintre voi veţi decide să renunţaţi la actualul loc de muncă, să schimbaţi departamentul sau să abordaţi superiorul şi să îi spuneţi că voi nu mai sunteţi de acord cu un anumit stil de lucru. Luna Plină de pe 16 februarie se va petrece în casa a 6-a şi vă va arăta dacă aţi făcut paşii necesari în acest sens.

Eu cred că mulţi dintre voi veţi dori să schimbaţi ceva din punct de vedere profesional anul acesta, indiferent de statutul sau experienţa acumulată. Veţi dori o îmbunătăţire pe plan financiar, dar şi pe plan social. Adică aveţi nevoie de alţi oameni, de alt anturaj, de alte comunităţi, de alte grupuri. Vreţi să învăţaţi lucruri noi. E senzaţia aceea de plafonare.

Jupiter este în semnul vostru şi în luna februarie. Aveţi încredere că puteţi face mai multe lucruri decât anul trecut.

Avem în casa a 11-a foarte multe planete. În primele săptămâni... (Vezi AICI horoscopul COMPLET pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel