Horoscop IANUARIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în prima lună a anului 2023.

Prima lună a anului 2023 are și prima veste bună din punct de vedere astrologic! Marte își va opri retrogradarea în semnul Gemenilor pe 12 ianuarie. Ce înseamnă asta? Că vom avea mai multă claritate. Pe tava noastră vor fi în continuare multiple variante, dar ne vom apropia cu mai multă încredere de cea potrivită. Mercur își va opri și el retrogradarea, deci vom scăpa și de problemele vechi. În orice caz, astrologul recomandă ca în primele două săptămâni ale lunii să nu iei decizii importante, ci să aștepți. Poate oboseala după sărbători te va și ajuta în acest sens.

Încă din primele zile ale anului, ne vom da seama că victimizarea nu ne va aduce decât pierderi. De altfel, laitmotivul lui 2023 este acceptarea. Nu resemnarea care ne ține prizonieri în lumea regretelor. Ci acceptarea care ne ajută să evadăm din ghearele suferinței prelungite și inutile. 

Odată cu Luna Nouă din Vărsător, viața va cere de la noi următorul pas. Unul asumat și responsabil. Nu va mai fi cazul să acordăm putere oamenilor și situațiilor care nu ne mai fac bine. 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii încep anul cu alegerea altor căi. Tinzi să fii destul de confuz la debutul lui 2023, însă Marte din Gemeni își oprește retrogradarea pe 12 ianuarie, iar acesta un lucru bun pentru tine. Trece în revistă și ce s-a întâmplat de anul trecut din august și în ce domenii ai întâmpinat haos, greutăți și confuzie. La început de an, poți să alegi mai multe drumuri, iar din martie, vei ști clar încotro să te îndrepți. Ești pregătit și pentru decizii radicale în ceea ce privește cariera. Citește aici previziunile complete pentru BERBEC în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Taurii au o lună foarte bună din punct de vedere profesional. Este momentul oportun să te faci remarcat, să discuți cu șefii și să te bagi în seamă, pentru că îți va aduce beneficii. La început de an, trebuie să devii mai vizibil, dar și să renunți la ego. O să ai o claritate mai mare în ceea ce privește finanțele și ești nevoit să insiști mai mult asupra creării planurilor pentru viitor. Îți trebuie idealuri. Citește aici previziunile complete pentru TAUR în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Din august și până acum, cu siguranță ai simțit că ești în ape tulburi, dar nu uita că Mercur își oprește retrogradarea în Casa a opta. A tot trebuit să faci ajustări și ai simțit că nimic nu merge cum ar trebui. Totuși, din ianuarie, lucrurile se schimbă și poți păși pe teren stabil, chiar dacă ai frici și nesiguranțe. Începând cu 21 ianuarie, reușești să vezi luminița care te va ghida, iar a doua parte a lunii ianuarie poate să-ți schimbe traiectoria. Citește aici previziunile complete pentru GEMENI în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Rac/ Ascendent în Rac

Racii trebuie să ia în calcul unde și-au testat limitele în ultimele nouă luni, fie că au fost aspecte pozitive sau negative. La începutul anului, mulțumește pentru tot ce ai făcut și ai acceptat. Lilith în Casa a doua vine și te face să vezi roadele a ceva ce ai început. Învață și să nu te mai sacrifici atât pentru alții și să te prioritizezi. Citește aici previziunile complete pentru RAC în ianuarie 2023.

 

Iată și calendarul astrologic al lunii ianuarie 2023!

3 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Până pe 27 ianuarie, Venus(planeta feminității, plăcerilor și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. Venus se va întâlni cu Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. Vom aborda într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

7 IANUARIE: LUNA PLINĂ ÎN RAC

Această Lună Plină are ca laitmotiv dezrădăcinarea. Tot ce ține de confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de emoții, de rădăcini va fi provocat. Soarele din Capricorn vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Luna din Rac nu vrea să renunțe la trecut. Și cum Soarele va fi în conjuncție cu Mercur retrograd, ne va lovi nostalgia, dar nu în cel mai plăcut mod. Cei cu marcaj cardinal în astrograma natală(Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) vor resimţi din plin acest eveniment. 

8 IANUARIE: LILITH INTRĂ ÎN LEU

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Deci timp de aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar atenție că narcisismul va fi în floare!

12 IANUARIE: MARTE ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL GEMENILOR

Din 30 octombrie, retrogradarea lui Marte a adus multă confuzie, răzgândiri, schimbări stresante. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. Dar atenție că efectele retrogradării vor continua până pe 25 martie!

18 IANUARIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Un aspect foarte bun pentru începutul anului! De ce? Vom putea lua decizii grele și nu vom mai reveni asupra ele. Ne vom asuma ceea ce altădată nici nu visam. Pragmatismul va deveni un beneficiu și nu un dezavantaj. Și bineînțeles, tot ce ține de comunicare, transporturi, documente nu va mai cunoaște amânări. Efectele retrogradării se vor mai întinde până pe 11 februarie.

20 IANUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom trece de la energia rigidă a Capricornului la cea noncomformistă a Vărsătorului. Vom încerca să schimbăm regulile şi normele. Vom încerca să revoluționăm un domeniu. Cum Soarele se va întâlni ultima dată cu Saturn, ne vom da seama de efectele instabilității din martie 2020 încoace. 

21 IANUARIE: LUNA NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

27 IANUARIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

2023 este un an important pentru Venus. Pentru că va retrograda. De aceea, fiecare schimbare a planetei iubirii trebuie observată cu mai multă atenție. Cuvinte cheie în această perioadă: Iubire, toleranță, acceptare, bucurie, plăcere, visare. 

Astrosens.ro recomandă și: Revenirea lui Jupiter în Berbec de pe 20 decembrie. Ce ne aduce "Marele Benefic"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel