Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce aduce noul an pentru nativii zodiei Gemeni? Daniela Simulescu oferă previziuni importante! Iată cu ce vine 2023 pentru această zodie.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni IANUARIE 2023

Cum va începe anul pentru zodia comunicării și a spontaneității? Iată cum debutează anul 2023 pentru zodia Gemeni sau cei cu marcaj de Gemeni.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 8-a, ceea ce te bucură. Cel mai probabil, ai înotat în niște ape tulburi. Ba mai mult, în sfârșit Marte își oprește retrogradarea în semnul tău. Din august și până acum, cel mai probabil te-ai simțit ca prins în niște nisipuri mișcătoare, fie că vorbim despre probleme pe plan personal, relațional, profesional sau financiar.

Ai crezut că poți avea un traseu clar, pe diferite domenii, dar de fiecare dată a trebuit să faci ajustări peste ajustări. Totuși, din a doua parte a lunii ianuarie, simți că lucrurile se schimbă. Nisipurile mișcătoare dispar și sunt înlocuite cu un teren stabil. Însă, acest aspect nu vine la pachet cu o bucurie imensă că totul se schimbă, ci cu multa frică, temeri și nesiguranță.

Probabil că a fost nevoie să înveți mai multe lecții, astfel încât de la jumătatea lui ianuarie să poți merge mai departe. Așadar, se anunță o a doua parte a lunii foarte bună pentru Gemeni. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, insistă și asupra unui eveniment important, cel al Lunii Noi din Vărsător, de pe 21 ianuarie, care se petrece în Casa a 9-a.

Cu această ocazie, vei reuși să vezi luminița de la capătul tunelului.

Vezi și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel