Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
freepik.com

Astrologul Lada Duncheva ne împărtășește previziunile lunii mai pentru acești trei nativi ai zodiacului.

Lada Duncheva este un cunoscut astrolog internațional.Este de părere că, spre deosebire de luna aprilie, luna mai va fi una care poate aduce bucurie fiecăruia dintre noi, pentru că nu mai există aspecte tensionate. 

Iată ce previziuni ne oferă despre nativii Berbec, Gemeni și Leu, în legătură cu luna mai a acestui an.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru tine, mai va fi o lună specială, mai ales datorită faptului că Marte va fi în semnul tău. Aici, Marte se simte extrem de bine și își manifestă puternic forța. Așa că vei fi o altă persoană, un adevărat lider. O să îți poți mobiliza forțele în toate aspectele vieții tale. 

Marte este și planeta inovației, așa că te poate ajuta și în acest sector. Ai șansa unor noi începuturi, de care trebuie să profiți cât mai mult. Te poți bucura, fiindcă lucrurile încep să se miște în favoarea ta. Ai putere și inițiativă. Dar să nu uităm că Marte aduce și un pic de grabă. Nu prea mai ai răbdare cu cei din jurul tău, te enervezi des.

În mai, o să ai o Lună Nouă în Casa a doua a banilor, unde se află și Jupiter și Uranus. O să ai mai multă inspirație în acest sector. Totodată, Jupiter se va muta la final de mai în Casa a treia, așa că este momentul să înveți, să înveți o limbă străină, să comunici mai bine, să negociezi. 

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cel mai important eveniment din luna mai pentru tine este, bineînțeles, intrarea lui Jupiter în semnul tău! Marele Benefic îți poate aduce creștere și multe oportunități. 

Totodată, Marte, planeta acțiunii, va fi la tine în Casa a unsprezecea. Iar asta înseamnă că te poți ocupa mai în detaliu de idealurile și de aspirațiile tale. O să fii mai implicat la nivel de colectiv. Îți poți stoca energia ca să îți atingi obiectivele pe termen lung. Mai mult, poți să îți faci mai mulți prieteni sau poți avea colaborări care îți aduc roadele mult dorite.

Pe 26 mai, Jupiter o să intre în semnul tău iar asta o să îți placă. Nu a mai fost acolo din 2012. Acest tranzit îți oferă mai multă încredere în propriile forte și îți dă șansa de a o lua de la zero, de ce nu. Cariera ta poate înflori. Îți aduce scop, vindecare, bucurie.

Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Leu/Ascendent în Leu

Astrologul este de părere că luna mai pentru tine va fi una dintre cele mai glorioase! În primul rând, Marte va tranzita la tine Casa a noua. Ce se poate întâmpla? Te poți redescoperi! Mintea îți merge de minune, reușești să studiezi, mai ales limbile străine, ești mai inspirat, mai optimist.

De asemenea, o să fii mai preocupat de filosofie și de partea de religie. O să ai multă ambiție și chiar mai multă inițiativă. 

Jupiter se va muta din Casa a 10-a în Casa a 11-a. Ți-a adus roade în carieră, iar acum te învață că ai nevoie și de alții. Poți să îți faci prieteni și să te implici mai mult în cadrul comunității. Nu sta pe loc la locul de muncă, pentru că vei fi luat la ochi. Implică-te, vorbește, învață cât mai mult. Poți să ai mari reușite!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel