Horoscop internațional. Șanse uriașe pentru Rac, Leu și Fecioară până anul viitor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursa foto: captura ecran YouTube Bracha Goldsmith
Sursa foto: captura ecran YouTube Bracha Goldsmith

Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne oferă previziuni pentru aceste trei semne ale zodiacului.

Bracha Goldsmith este un astrolog cu o experiență de peste 35 de ani. Pe canalul său de YouTube, aceasta a împărtășit următorilor săi vești minunate în legătură cu aceste trei semne ale zodiacului.

Să vedem ce spune!

Horoscop internațional. Previziuni pentru Capricorn, Vărsător, Pești până în 2026

Rac/Ascendent în Rac

Astrologul este de părere că 2024-2025 va fi un an pe care ți-l vei aminti mereu! Care sunt temele principale ale acestui an? În primul rând, la tine Pluto se află în Casa a opta, unde va sta timp de 20 de ani. De asemenea, peste o lună, Jupiter va intra la tine în Casa a douăsprezecea. Ai ocazia să pui la bătaie toate ideile pe care le-ai avut, dar pe care nu le-ai pus încă în practică. O să ai și inspirație pe măsură.

Pluto în Casa a opta reușește să te descătușeze de tot ceea ce te-a ținut pe loc. Și va face asta până în anul 2044. O să fii în control asupra vieții tale și nimeni nu te poate opri. Nu o să mai stai la mila nimănui. Poți avea transformări profunde, la niveluri la fel de profunde. Poți să lași în spate traumele și durerea. Ai șansa de a face și o mulțime de bani, mai ales dacă îi respecți. 

Jupiter va fi aproape un an în Casa a douăsprezecea, iar în 2025, va păși în semnul tău. Dar chiar și așa, aceasta va fi o poziție foarte favorabilă a lui Jupiter. Vei găsi calmul, te poți conecta cu tine însuți mai mult, te poți relaxa și poți scăpă de mrejele lumii materiale.

Leu/Ascendent în Leu

Bracha Goldmisth spune că până în 2025, soarele va ieși și pe strada ta. Începe spunând că Pluto din Casa a șaptea va aduce schimbări profunde în tot ceea ce ține de relații pentru tine. Așa că ai face bine să ții cont de asta. În următorii douăzeci de an, se pot schimba multe. Poți divorța sau poți încheia unele capitole, ori poți începe alte legături care țin o viață întreagă. O să descoperi că ai mult mai multă forță decât crezi.

Jupiter va intra peste o lună în Casa a unsprezecea. Pe oriunde trece Jupiter, aduce creștere, oportunități. Zona prieteniilor și a grupurilor sociale va fi în lumina reflectoarelor la tine timp de un an. Este o șansă minunată de a te lăsa înconjurat de oameni de la care ai ce învăța și care te pot ridica. Vei cunoaște oameni care te inspira sau devii tu o persoană care îi inspiră pe alții. Gândește-te bine la aspirațiile tale, pentru că le poți da aripi până anul viitor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Care sunt previziunile pentru nativii acestui semn de pământ? Astrologul spune că până la final de 2025, o să fii o altă persoană. Pluto este în Casa a șasea douăzeci de ani! Ce sectoare sunt vizate? Munca, sănătatea, rutina ta de zi cu zi. Ai sprijinul necondiționat al lui Pluto în ceea ce privește sectorul sănătății. Deși va trebui să fii atent la modul în care mănânci sau te odihnești, Pluto aduce și beneficii, iar dacă te confrunți cu ceva probleme, te ajută să le rezolvi și îți oferă specialiști. Pot fi multe schimbări pe partea personală.

Jupiter în Casa a zecea va intra pe 26 mai și îți va aduce lumină în sectorul carierei și al statutului. Poți face foarte multe schimbări în acest sens, poți evolua pe treapta socială dar trebuie doar să fii deschis. Totodată, poți găsi și un nou loc de muncă.

Vezi și: Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel