Horoscop iunie 2022. Previziuni pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu cele mai noi detalii referitoare la ce anume vor întâmpina zodiile în luna iunie. Leii se vor bucura de călătorii, studii și o nouă abordare a idealurilor și spiritualității lor, Fecioarele trebuie să fie atente la cheltuieli, Balanțele au o super lună cu multă bucurie, mai ales relațional, iar Scorpionii au de muncă serios. Vedeți mai jos mai multe detalii. 

Evenimentele astrologice ale lunii iunie ne poartă către diverse schimbări. Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct, dar va face un careu cu Saturn care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Odată cu revenirea lui Mercur în semnul Gemenilor s-ar putea să mai avem câteva câteva efecte ale retrogradării chiar dacă aceasta s-a încheiat. 

Luna Plină din semnul Săgetătorului care se va petrece pe 14 iunie ne face puțini confuzi din cauza careului cu Neptun, iar intrarea Soarelui în Rac și începutul verii marcat prin Solstițiul de vară de pe 21 iunie ne va face să căutăm independența. Intrarea lui Venus în Gemeni de pe 23 iunie ne va face să avem chef de flirt și de distracții. 

Așadar, luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, cu nevoia de a acționa, dar și de a reacționa! 

Citiți mai jos previziunile pentru nativii cu marcaj de Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion!

Leu/ Ascendent în Leu

Au fost multe planete în casa a 8-a, acum ele sunt în casa a 9-a. Nu mai este cazul să vă plângeți, ci să fiți mult mai încrezători. Nu vă plângeți celor din jurul vostru, ci mai degrabă spuneți-le ce planuri aveți și cât de încărcat este programul vostru cu toate direcțiile în care doriți să porniți.

În luna iunie, pe lângă călătorii, evenimente și plimbări, ar fi bine să folosiți casa a 9-a și să vă gândiți la următorul pas, care este obiectivul vostru. Încercați să aveți o conexiune cu acel ideal. Ar fi bine să vă rugați, să meditați, să meditați la cine anume vreți să ... Citiți previziunile complete pentru Leu sau cei cu Ascendentul în Leu aici!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

În primul rând, aveți grijă la bani. Aveți grijă cu taxele, impozitele. S-ar putea să fie niște chestiuni juridice cărora nu le-ați acordat prea multă atenție, verificați din nou. În același timp, e posibil să apară tot felul de cheltuieli și să vă puneți problema de unde să mai scoateți alte fonduri.

S-ar putea să vă vină idei cu privire la monetizarea unui hobby. Poate vă gândiți cum să obțineți alte venituri, cum să gestionați altfel banii. Veți fi destul de buni la ... Citiți previziunile complete pentru Fecioară sau cei cu Ascendentul în Fecioară aici! 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Trăiți din plin luna iunie, aveți atât de multă poftă de viață! Atât la serviciu, dar și în relații aveți șansa să vă comportați precum niște adolescenți. Cunoașteți oameni, ieșiți în oraș, intrați în diverse parteneriate, aveți nevoie să spuneți ce anume nu vă mai convine în relații. Sectorul relațional este foarte bine aspectat.

Puteți să participați la tot felul de evenimente. Este o lună extraordinară pentru ... Citiți previziunile complete pentru Balanță sau cei cu Ascendentul în Balanță aici!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Îi aveți pe Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, deci din nou, multă muncă. Este posibil să vă placă, să vă simțiți implicați în munca voastră. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați mai bine să nu vă faceți rău vouă înșivă, chiar dacă la început vă place să vă dăruiți cu totul lucrului. 

Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Bine ar fi ca ... Citiți previziunile complete pentru Scorpion sau cei cu Ascendentul în Scorpion aici!

Mai jos întreaga emisiune cu previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion în iunie 2022!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel