Horoscop iunie 2022. Rac/ Ascendent în Rac

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan previziunile lunii iunie pentru zodii. Avem o serie de evenimente astrologice, dar și recomandări. Printre altele, Racii vor avea o lună excelentă pe plan profesional! Au toate șansele să reușească și dau dovadă de un curaj ieșit din comun atât la serviciu, cât și în relațiile personale. 

Avem mai jos evenimentele astrologice ale lunii iunie și felul în care acestea ne vor influența:

Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct

Chiar dacă își va relua mersul direct, Mercur face un careu cu Saturn, aspect care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi multe întârzieri, dar și probleme cu taxele și resursele. E posibil să crească din prețurile. 

Pe 13 iunie Mercur revine în semnul Gemenilor

Chiar dacă și-a încheiat retrogradarea, aceasta va avea efecte până la începutul lunii iulie. 

Pe 14 iunie avem Lună Plină în Săgetător

Ne dăm seama care va fi următorul pas, însă nu știm în totalitate cum să așezăm toate piesele din puzzle, mai ales că Luna și Soarele vor fi în careu cu Neptun care ne va face să fim plini de confuzie. 

Pe 21 iunie Soarele intră în Rac/ Solstițiul de vară

Începe vara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Pe 23 iunie Venus intră în Gemeni

Vom avea chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! 

Pe 29 iunie avem Luna Nouă în Rac

Este un moment bun pentru a planifica mai multe lucruri bune pentru viitorul familiei noastre. 

Luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, nevoie de a acționa, dar și de a reacționa.

Previziuni pentru Rac/ Ascendent în Rac pentru luna iunie 2022!

Pentru voi luna aceasta este foarte interesantă, mai ales în ceea ce privește cariera voastră. Îi aveți în casa a 10-a pe Jupiter și pe Marte, iar în casa a 11-a este Venus, Soarele va intra în semnul vostru pe 21 iunie. Aveți o lună excelentă din punct de vedere profesional!

Puteți să culegeți roadele muncii din ultimul an, puteți să le spuneți șefilor tot ce nu vă convine, tot ce ați vrea să schimbați, de ce anume ați avea nevoie pentru a putea să lucrați mai eficient, puteți să negociați, puteți să găsiți un alt loc de muncă, puteți să avansați!

Chiar dacă nu lucrați sau sunteți la pensie, să zicem, aspectele lunii iunie vă scot în față, vă cer validare, vă cer multă vizibilitate. Desigur, și lucrurile negative ar putea să iasă în față. Deci, aveți grijă ce anume expuneți.

Și relațional pot apărea schimbări. E posibil ca mulți dintre voi să pună piciorul în prag și să decidă exact cum anume doriți să continuați relația pe care o aveți. Pot fi multe certuri cu părinții, din cauza faptului că vreți să vă demonstrați independența. Luptați în iunie pentru absolut orice în viața voastră!

Ați citit și aceste detalii despre femeile zodiacului? De ce le iubim? Detalii interesante despre fiecare zodie, dar și despre Luna și Venus!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel