Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Cum va fi luna iunie pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu informații pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară /Ascendent în Fecioară IUNIE 2023

Mercur, guvernatorul tău, iese din semnul în care a retrogradat, în Casa a 9-a și intră pe data de 11 iunie în Casa a 10-a.

Asta înseamnă că la locul de muncă nu va fi totul roz, ba din contră, o să fie cam mult frecuș.

Apar multe discuții, se sună mult, se schimbă planuri, ești cam dat peste cap. Apar multe ședințe, se fac multe schimburi de mailuri. Totodată, apar și drumuri sau călătorii, iar șefii spun astăzi una, mâine alta.

Pot apărea foarte multe situații în acest sector și s-ar putea să te simți extenuat din aceste cauze. Și nu spunem acest lucru degeaba. Să nu uităm că în Casa a 12-a îl ai și pe Marte, care îți spune să taci și să faci, iar Venus va intra și ea la început de lună în Casa a 5-a.

Oarecum, ești susținut din spate în iunie, dar nu vei primi ajutor sau laude pe față. Totul este parcă învăluit în mister. Dar, important este să te ții de treabă.

Trebuie să știi că epuizarea, extenuarea și surmenajul sunt prezente. Poți avea impresia că nu te ascultă și nu te aude nimeni. 

Pe 4 iunie, o să ai o Lună Plină în Casa a 4-a, iar pe data de 18, o Lună Nouă în Casa a 10-a. Axa 4-10 la tine este influențată puternic în luna care vine. Va trebui să găsești un echilibru între viața de familie și viața profesională.

Însă, când vorbim despre marcaje pe semne mutabile, este greu de găsit acest echilibru. Poți să observi că te axezi mai mult pe casă și apare ceva noula locul de muncă. Sau invers. Iar asta nu îți convine prea mult.

Să nu uităm că Saturn își începe retrogradarea în Casa a 7-a, a relațiilor. Ceea ce înseamnă că multe decizii pe care le-ai luat din martie, abia acum încep să se vadă. Sau revii asupra lor.

Relațiile se pot închega mult mai mult pe timpul retrogradării lui Saturn decât pe Saturn în mers direct, așa că, iunie poate fi optimă pentru luarea deciziilor pe plan relațional. 

Orice relație pe care o ai sau pe care o începi în această vară se va întâmpla cu încetinitorul.

Poți să citești și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel