Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Cum va fi luna iunie pentru nativii zodiei Gemeni? Daniela Simulescu aduce previziuni! Iată cu ce vine luna viitoare pentru această zodie de aer.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni IUNIE 2023

În afară de faptul că Saturn își oprește retrogradarea în Casa a 10-a, nimeni și nimic nu te oprește în luna iunie a acestui an!

De ce spunem asta? Dacă ne raportăm la Casa a 10-a, ne referim la relațiile pe care le ai cu autoritatea. S-ar putea ca mulți dintre nativii Gemeni să fie deranjați de felul în care se poartă șefii cu ei.

Însă, s-ar putea ca nu aceasta să fie, de fapt, problema reală. S-ar putea ca acel loc de muncă să nu mai fie potrivit pentru tine. Sau poziția în care te afli.

Sau poate că ai pierdut din propria autoritate și nu îți place să ți se comande sau să ți se spună într-un fel. Și așa apar disensiuni. Atunci când Saturn se află în Casa a 10-a și mai și retrogradează, vrea să îți arate că ai atins o limită cu părinții, cu șefii sau la respectivul loc de muncă.

Ori chiar ai atins o limită asupra modului în care lucrai până acum. Așa că poate fi momentul să te oprești, să devii mai responsabil, mai matur și să rupi puțin lanțul de iubire din toate aceste puncte de vedere.

În rest, trebuie să mai știi că Mercur intră în semnul tău pe 11 iunie. Așa că mintea ta va merge brici de la această dată, cum nici nu ai habar. De asemenea, o să ai o Lună Plină pe data de 4 iunie în Casa a 7-a. Unele relații se schimbă aici.

Iar pe data de 18 iunie, o să ai o Lună Nouă în semnul tău. S-ar putea să se schimbe ceva în viața ta, așa că poți să apelezi la un buton, pe care îl poți învârti după bunul tău plac. 

În plus, Venus va intra în Casa a 3-a. Este un aspect minunat. Vorbești, gândești, comunici, te miști, te simți liber și capabil să faci mai multe lucruri în același timp. Ademenești oamenii foarte ușor și ai multă carismă în următoarea lună, în care ești și sărbătorit până pe data de 21.

Pe scurt, în iunie vor exista doar unele poticniri cu unii șefi, cu unele persoane mai în vârstă din familie, fie că îți spun să faci într-un fel și tu nu îți dorești asta sau apar situații când bați cu pumnul în masă.

În rest, toate celelalte aspecte ale lunii îți priesc de minune.

Poți să vezi și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel