Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 22 mai 2023, 11:43 | Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce aduce luna IUNIE pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur IUNIE 2023

Venus, guvernatoarea ta, va face trecerea din Casa a 3-a în Casa a 4-a, unde va rămâne până în luna octombrie a acestui an. Reajustările pe care le vei face în spațiul în care locuiești, în cadrul familiei sau în cercul foarte apropiat vor fi multiple și câteodată nedorite, pentru că Venus va face în luna iunie niște aspecte destul de ciudate. Vorbim despre o conjuncție cu Lilith și un careu cu Uranus.

Deci, așteaptă-te ca viața ta de familie să nu fie una simplă viitoarea lună. Vei trăi, de fapt, tot felul de scenarii, la care nici nu te-ai fi gândit. Poate că ce ai văzut într-o carte, într-o știre sau la televizor ți se va întâmpla și ție!

Și pentru că Venus este guvernatoarea ta și se apropie de retrogradare, gândește-te că, dacă ai ținut sub preș anumite momente din familie, nu o să mai poți face același lucru în iunie. 

Dar altfel, dacă vrei să îți decorezi casa sau dorești să schimbi ceva, o culoare, o draperie, începe o vară nemaipomenită din acest punct de vedere, grație lui Venus.

Oarecum, și celelalte aspecte astrologice ale lunii îți vin în ajutor în acest sens. Dar, mai contribuie și la altceva. Te fac să scoți niște bani din buzunar.

Să nu uităm nici că Jupiter se află în semnul tău și că vei reuși să ieși din orice încurcătură. 

Îți recomandăm să citești și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience