Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna iunie pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de apă.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești IUNIE 2023

În primul rând, Saturn își începe retrogradarea în semnul tău, pe data de 17 iunie. Să nu uităm că a intrat aici pe data de 7 martie.

Te poți gândi, de pe 7 martie până acum, care au fost simptomele care nu ți-au dat pace. Poate fi vorba despre epuizare, oboseală, dureri de spate, de cap. Sau orice tip de afecțiune cronică.

Ei bine, trebuie să știi că nu mai este de glumit cu aceste aspecte. Pentru că atunci când Saturn retrogradează, amplifică și mai tare unele probleme. Deci trebuie să ai grijă atât de sănătatea ta, cât și de a celor dragi. 

Retrogradarea lui Saturn vine în opoziție cu Casa a 7-a, ceea ce înseamnă că și relațiile pe care le ai trebuie să fie mai asumate, mai serioase, mai reci. Este momentul să îți dai seama că nu mai trebuie să visezi cu ochii deschiși, ci mai degrabă să îți accepți condiția și să înțelegi că nu există acele povești de la Hollywood cu care am fost obișnuiți.

Sunt doar niște idei sau niște proiecții ale unor oameni care au trăit o iubire neîmplinită, neîmpărtășită și au vrut să o ducă la bun sfârșit printr-un film, un roman sau o poveste.

Gândește-te și că în Casa a 6-a, Venus și Marte se descurcă destul de bine. Adică îți ies proiectele, chiar dacă tinzi să te grăbești sau mai ai anumite discuții cu unii colegi. Profesional, vei fi și susținut de cei de la locul de muncă.

Însă, ai face bine să nu devii prea agresiv la serviciu, pentru că îți poate provoca foarte mult rău. 

Luna Plină de pe data de 4 iunie și Luna Nouă de pe data de 18 iunie activează axa 4-10, deci trebuie să îți găsești un echilibru interior, astfel încât să funcționezi optim atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. 

Și în această situație, Saturn te va ajuta. Fiindcă indiferent de vârstă, te face să acționezi precum un om matur, pe alocuri.

Poate fi luna în care să înveți mai mult din prostiile altora, nu din ale tale. Fii înțelept!

Îți recomandăm să vezi și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel