Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce le aduce luna iunie nativilor Capricorn?

Youtube video image

Capricorn/Ascendent în Capricorn IUNIE 2024

Saturn, guvernatorul tău, își va începe retrogradarea pe 29 iunie, în Casa a treia. Dar s-ar putea să simți efectele acestei retrogradări chiar înaintea acestei date. Ce se întâmplă? Multe dintre promisiunile pe care le-ai făcut, multe dintre proiectele pe care le aveai în vedere, ori multe dintre planurile de scurtă durată vor fi reluate. Și totul va încetini. Dar asta nu te va supăra prea tare, deoarece știm că ești un semn mai meticulos, mai metodic, căruia îi place să facă lucrurile ca la carte. 

Dar, să nu uitam că pe lângă acest lucru, mai sunt și multe alte tranzite care pot să te irite. Și vorbim mai ales despre faptul că vei avea Casa a șasea plină. Iar asta înseamnă că va fi vorba doar despre muncă, muncă și iar muncă.

Este adevărat și că unele proiecte vor fi pe placul tău și vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul. Doar că oboseala își va spune cuvântul, atât pe plan fizic, cât și pe plan mental. Totul va necesita mai mult efort și mai multe resurse investite din partea ta. Iar la un moment dat vei ajunge într-un punct în care vei realiza că nu mai ai de unde.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Așa că este nevoie să îți dozezi energia într-un mod mult mai deștept. Și să elimini din jurul tău tot ceea ce este superficial sau care nu te ajută la nimic. Trebuie să devii mai selectiv cu cei din jurul tău și să fii și mai atent cu călătoriile pe care le faci.

O să stai departe și de anumiți membrii ai familiei care nu îți fac bine. Nu o să ai timp, energie și chef să te cerți cu ei. 

Marte intră în Casa a cincea pe data de 9 iunie și te provoacă să fii mai egoist și să îți pese mai mult de tine. Trebuie să înveți să te iubești și să te apreciezi mai mult. Și să îți pui în valoare toate talentele. Trebuie să fii într-un punct în care scena să îți aparțină, pe orice plan. 

Finalul lunii aduce o Lună Plină în semnul tău și vine cu un moment în care spui "Ajunge, eu nu mai pot să continui la fel, o iau pe altă cale.” Dacă pe final de lună ai senzația că pierzi ceva, să știi că Universul te pregătește să primești altceva în schimb.

Pe plan relațional, lucrurile arată bine pe final de iunie. Tranzitele care favorizează relații autentice și serioase te pot ajuta în această perioadă.

Poți să vezi și: Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel