Horoscop Lună Nouă pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Zi romantică pentru o zodie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Azi, avem o Lună Nouă în Gemeni. Iată previziunile pentru aceste șase zodii!

Youtube video image

Azi, avem o Lună Nouă magică! Este o zi în care putem crede în minuni și putem face, la rândul nostru, minuni. Nu doar Soarele și Luna se regăsesc în semnul Gemenilor, ci și Mercur, Venus și Jupiter. Așadar, cinci planete! De aceea, vorbim despre o zi care este bună pentru cei ce vor să facă ritualuri. Putem să scriem, să citim, să ne documentăm, să fim curioși. Avem o mulțime de posibilități, nu trebuie decât să le căutăm. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este în continuare în semnul tău, iar Luna Nouă se petrece în Casa a treia. Asta înseamnă că mintea ta va fi arma cea mai de preț. Astrologul îți recomandă ca azi să întrebi ce nu știi, să cauți informații. De asemenea, ai face bine să comunici mult și să îți spui cuvinte cât mai frumoase.

Beneficii multiple pentru Berbec și Gemeni. Supărări pentru Taur, Scorpion și Capricorn

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în semnul tău! Ești puțin narcisist azi, iar dacă nu ești, chiar trebuie să fii. Uită-te în oglindă, apreciază-te, iubește-te, cumpără-ți lucruri frumoase, înnoiește-te. Comunică, îndrăznește și laudă-te. Această zi o să îți priască de minune.

Leu/Ascendent în Leu

Și tu ești vedeta azi, cel puțin pe cer, din punct de vedere astrologic. Rămâne de văzut doar cum o să aplici aceste influențe pozitive din partea astrelor și în viața ta. Ca să mai spargi rutina, poți să suni un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, să fii mai prezent pe rețelele sociale, să mergi la evenimente, să râzi, să dansezi. Îndrăznește mai mult azi.

Luna iunie îi dă viața peste cap unei zodii de foc! Ce mesaje au astrele pentru aceasta?

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în Casa a noua, iar Marte este în continuare în Casa a șaptea. Această configurație te face să lupți foarte mult pentru dreptate. Dar fii atent pentru libertatea cui lupți. Nu uita că una este dreptatea ta și alta este dreptatea celorlalți. Dacă este ceva ce te irită în exterior, gândește-te dacă nu cumva este o problemă cu tine însuți.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă am face referire doar la teoria astrologică, se spune că azi, Săgetătorii singuri își vor găsi partenerul ideal. În practică, însă, cei singuri pot fi mai deschiși. Sau pot purta anumite discuții fără să se gândească la căsătorie. Pur și simplu se pot bucura de moment. Iar cei care sunt în relații sunt încurajați să lase anumite probleme în spate azi și să vadă în partener și lucruri pe care nu le-au văzut până acum.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a cincea, deci în continuare, relația cu copiii este foarte importantă. Oferă-le mai mult timp, chiar dacă lucrezi. Joacă-te cu ei, oferă-le un zâmbet, fii mai curios. Pentru cei care nu au copii, poate să fie o zi foarte romantică. Dacă nu ai un partener, ieși la cină, îmbracă-te frumos, mergi la un eveniment.

Legenda zodiacului chinezesc. De unde provin cele doisprezece animale ale horoscopului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel