Luna iunie îi dă viața peste cap unei zodii de foc! Ce mesaje au astrele pentru aceasta?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale lunare. La ce se poate aștepta o zodie de foc?

În primele săptămâni ale lunii, va trebui să tragi cât mai tare. La început, ai putea avea un motiv de sărbătoare, dar cu toate acestea, nu totul va decurge lin pentru tine.

Iată ce le rezervă luna iunie nativilor Leu și celor cu Ascendent în Leu!

Pe 6 iunie, Luna Nouă din Gemeni îți aduce un moment excelent pentru a începe un proiect de grup și pentru a te gândi la obiectivele pentru viitor, mai ales alături de parteneri, colaboratori, prieteni și comunități mari care doresc să atingă aceleași lucruri pe care le dorești și tu.

Pe 9 iunie, Marte își va începe tranzitul în semnul stabil al Taurului. La tine, se va duce în casa carierei. De aici, încep problemele pentru tine. Va trebui să lupți tare pentru tot ceea ce îți dorești în plan profesional. Compromisurile sunt excluse pentru tine. Nici n-ai voie să renunți.

Mare conjuncție Jupiter-Uranus a avut loc în casa a zecea. Tot acolo, a fost și Jupiter pentru un an. În plan profesional, posibil să te fi confruntat cu multă instabilitate și schimbări. Ai avut momente în care nu te-ai simțit validat? Ego-ul tău a avut de suferit.

O șansă în plus pentru Berbec, Gemeni și Leu. Lecții memorabile pentru Pești și Rac

Marte în casa a zecea are un dar: acela de a te înfuria în orice ipostază importantă din viața ta, nu doar când vine vorba de serviciu. Dacă te duci undeva la o instituție sau un ghișeu, nu mai ai răbdare și te cerți. Faci reclamații și sesizări, însă unele dintre ele ți-ar putea fi de folos.

Ce mai face Marte? Un careu cu Pluto din Vărsător. Îți poate aduce conflicte explozive, lupte de putere ascunse și conflicte mocnite care îți pot zgudui poziția în organizația profesională. Posibil că vei rupe unele legături, iar puterea ta ar putea fi subminată. În această perioadă, tu nu vei ceda, iar nici cel cu care te cerți nu o va face. Ce poți face? Alege-ți bătăliile cu grijă, altfel vei resimți efectele pe termen lung.

Pe 17 iunie, Mercur și Venus vor face careu cu Neptun. Cineva care a ascuns ceva legat de situația sa financiară, te-ar putea dezamăgi. Dacă te simți înșelat de către o persoană, probabil că instinctul tău va fi cel corect. Fii precaut cu oportunitățile de investiții care par prea bune pentru a fi adevărate.

Berbec, Leu, Săgetător: Nativii cei mai curajoși și pasionali ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

De pe 20 iunie, când Soarele intră în casa a douăsprezecea, retrage-te și gândește-te la ceea ce îți dorești tu de la viitorul apropiat. Oportunitățile vor veni către tine atunci când vei fi dispus să faci un pas înainte. Mai întâi, reflectează la ceea ce este autentic pentru tine.

Pe 22 iunie, cu Lună Plină în Capricorn poți finaliza succes un proiect sau o sarcină profesională, astfel îți vei arăta abilitățile de lider. Este posibil să închei o colaborare și să începi un nou capitol. De asemenea, ai putea vedea rezultate pozitive în ceea ce privește sănătatea, mai ales dacă ai început să te ocupi de acum șase luni.

Pe 29 iunie, Saturn retrogradează în casa a opta. Sfârșitul lui iunie îți aduce și niște preocupări pe plan financiar. Poate ai planuri și vrei să faci schimbări, dar nu ai resurse. Saturn te învață să faci totul din nimic.

Axa destin-karma pentru Berbec/Ascendent în Berbec. „Vei avea un dezechilibru serios pe parte relațională!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel