Horoscop mai 2022. MESAJE de la ÎNGERI pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Îngerii aduc mesaje speciale în luna mai pentru fiecare zodie. Vezi mai jos ce înger are un mesaj pentru semnul tău zodiacal și ce cale îți arată!

Sasha Bonasin aduce în video-ul de pe canalul său de YouTube pe care îl poți urmări în întregime aici mesajele de la îngeri pentru fiecare zodie. Iată care sunt acestea și ce anume ar trebui să faci pentru a putea să beneficiezi din plin de energia și puterea și mai ales de protecția îngerilor în mai 2022.

Horoscop MAI 2022, mesaje de la îngeri pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mesajul vine de la îngerul Sealiah, îngerul divin al voinței și al motivației. Acesta îți transmite să îi ridici pe cei din jurul tău, să îi ridici pe cei care au căzut, pe cei care au nevoie de tine acum. Pentru propriul tău progres, poate cineva din familie are nevoie de tine. Cel mai important încearcă să îi motivezi, în acest fel vei învăța ceva despre tine.

Taur / Ascendent în Taur

Mesajul vine de la îngerul Nith-Haiah, îngerul care binecuvântează cu înțelepciune, dar și cu toleranță. Vei avea o înțelepciune spirituală specială, ești pe punctul de a descoperi secrete foarte importante, secrete care ți-au fost ascunse până acum. Acestea te vor conduce pe calea ta. Nu îți fie teamă de necunoscut.

Gemeni / Ascendent

Mesajul vine de la îngerul Mebahel, cel care protejează adevărul și dreptatea. S-ar putea să descoperi un mare adevăr, vei avea parte de dreptate, te va ajuta să te protejezi. Acest adevăr s-ar putea să îți schimbe viața, pur și simplu, dar și să te punp la adăpost.

Rac/ Ascendent în Rac

Mesajul vine de la îngerul Uriel, un înger al adevărului și al înțelepciunii. Deși luna mai va fi destul de provocatoare, acest mesaj te va ajuta să deschizi ochii, să fii conștient de mici pericole, astfel vei fi protejat. Ai răbdare, îngerii sunt cu tine.

Leu / Ascendent în Leu

Mesajul vine de la îngerul Lecabel pentru tine. Acesta aduce inspirația, iar mesajul este cu adevărat cutremurător. O să renaști, o să te redescoperi, o să îți regăsești spiritualitatea. Vor fi semne pe tot parcursul lunii mai, o să îți depășești blocajele.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Mesajul vine de la îngerul Damabiah, un înger al înțelepciunii. Te vei putea redescoperi, vei putea vedea lumea într-o lumină nouă, diferită de tot ce ai trăit până acum. Îți vei pune ordine în viață, totul este să te concentrezi și să nu te oprești. Vei bea din „fântâna înțelepciunii”.

Balanță / Ascendent în Balanță

Mesajul vine de la îngerul Iahhel, îngerul care te ajută să îți urmezi drumul în viață. Vei avea dorința de a ști mai mult, de a învăța mai mult, de a deschide ochii și a vedea lucruri pe care poate nu le-ai fi văzut în acest mod până acum. Această dorință te va ajuta să pui cărămizile la baza noului tău „eu”. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Mesajul pentru voi vine de la îngerul Gabriel, Ți se arată o cale nouă, cât de mult ai reușit să crești în ultimii doi-trei ani. Gabriel, arhanghel, înger păzitor, dar și vizionar, este cel care aduce revelațiile. Ți ve va releva o putere imensă care te protejează și îți permite să îți urmezi visurile. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Mesajul vine de la îngerul Aniel, un înger al curajului. Ceva ciudat, ceva malefic, o energie neplăcută se va încheia. Erai obosit și îți pierdeai concentrarea, acum asta se va încheia, energia ta se va purifica. Astfel în sfârșit poți să te bucuri, nu te mai trage nimic în spate în luna mai.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Mesajul vine de la îngerul Louiah. Acesta este îngerul care protejează, dar aduce și revelații. Vei trece peste tristeți, vei medita sau vei dormi și vei visa și când te vei trezi este posibil să ai o revelație spirituală, ți se va schimba vibrația. Nu numai că îți vei pune banii la adăpost, dar vei trece și peste multe tristeți.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Mesajul vine de la îngerul Ariel, îngerul care are legătură cu natura, cu vindecarea, dar și cu percepția și anumite revelații.  E ca și cum găsești o comoară ascunsă. Pur și simplu vei intra în posesia a ceva la care nu te așteptai. Totodată, ți se vor arăta niște secrete. 

Pești/ Ascendent în Pești

Mesajul vine de la îngerul Daniel, îngerul care aduce răspunsuri celor care au îndoieli. În luna mai după multă, multă îndoială, vei găsi răspunsurile, vei trece peste toate îndoielile pe care le aveai și vei ști mai clar care este drumul tău, pe ce cale să o iei. 

sursă: canalul de YouTube al lui Sasha Bonasin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel