Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi a cincea lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Iată cu ce vine mai pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn MAI 2023

Ce lună urmează pentru acești nativi! În astrologie, avem Casa a 5-a, care vorbește despre iubire, patos, flacăra pasiunii, romantism, generozitate, creativitate. Cuprinde toată zona de veselie, de simțuri, de poftă de viață.

Ei bine, Jupiter se mută în Casa a 5-a pe data de 16 mai! Iar asta înseamnă că timp de un an, o să ai mari șanse la aceste capitole. Este clar că lui Jupiter îi place iubirea, mai ales că în mitologie, era Zeul zeilor, cel care dădea legi.

Jupiter în Casa a 5-a te mai înmoaie, te mai îmblânzește. Masca glacială pe care o ai uneori se mai sparge și devii mai jucăuș și mai pasional, indiferent de vârstă. Ai nevoie să mai primești un compliment, să te îmbraci într-un fel, să te joci. 

Oricare ar fi vârsta ta, te poți bucura de acest tranzit al lui Jupiter prin Casa a 5-a. Ieși la evenimente, la întâlniri, măcar de un flirt simplu te poți lăsa ademenit. Trebuie să simți că trăiești, că te bucuri de viață. Poate nu ai fost niciodată la cursuri de dans, iar acum ți-ar face plăcere. Totul este permis!

Acest tranzit poate fi folosit de orice persoană. Trebuie să te joci, să îndrăznești și să fii mai aventuros. De asemenea, este un tranzit foarte bun și pentru cei care își doresc copii. Te poți gândi mai intens la aceste planuri.

Începând cu data de 7 mai, o să îl ai pe Venus în Casa a 7-a. Așadar, în Casa iubirii ai multe aspecte bune, iar în Casa a 7-a a relațiilor, o ai pe Venus. Ești destul de bine aspectat!

Este momentul ca în mai să te distrezi, să te bucuri. Și să faci aceste lucruri în mod conștient, nu trebuie doar să aștepți să te sune cineva și să te invite la un eveniment. Creează tu petrecerea, caută un festival, o excursie, în cadrul cărora să te simți bine.

Dacă ai copii deja, relația cu ei trebuie să se îmbunătățească. Nu aștepta de la ei să vină către tine, indiferent de vârsta lor, ci mergi tu către ei.

Este o lună foarte bună pentru tine!

Îți recomandăm și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel