Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce le aduce luna mai nativilor Capricorn? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Capricorn/Ascendent în Capricorn MAI 2024

Saturn, guvernatorul tău, este în mers direct până pe 29 iunie. Vei avea un punct de sprijin pentru orice se va întâmpla în luna mai. Saturn îți ține spatele.

Jupiter iese din casa a 5-a și tranzitează în casa a 6-a. Încă din luna mai a anului trecut, Jupiter a fost în casa creativității, inspirației, exprimării și a iubirii.

Cu Jupiter în casa a 6-a, îți va fi și mai mult activată dorința de a munci. Cu toate acestea, te vei dedica lucrului mai mult decât este cazul, conform Danielei Simulescu. Preiei mai multe proiecte și ai impresia că le duci pe toate. Din această cauză, casa a 4-a va avea de suferit, unde este Marte.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în 2026

Marte are darul de a forța, a grăbi, a sparge și a strica. În același timp, acesta supără și stresează. Cu alte cuvinte, zona familială suferă. Dat fiind că te îndrepți în mai multe direcții, prezența ta în sânul familiei va fi minimă. Aceștia vor considera că ești laș și că eviți problemele.

Astrologul te sfătuiește să fii cât mai onest, deschis și direct cu oamenii dragi. Spune-le că nu este un moment potrivit pentru tine să îi ajuți. Recunoaște că nu ai energie și putere. La fel de bine, poți spune că nu știi cum să abordezi și că te-ai bazat pe trecerea timpului. Însă tot vei fi expus la problemele din familie. Prin casă se strică lucruri care necesită reparații. Va trebui să cauți oamenii care te pot ajuta. Așadar, nu scapi nici de treburile gospodărești.

Este o perioadă bună să te muți, dacă îți dorești. Poți cumpăra un imobil sau să vinzi unul.

În primele trei săptămâni ale lunii, încă te poți bucura de tranzitul lui Jupiter în casa a 5-a, unde va fi și Venus. Dacă îți dorești copii este un moment foarte prielnic. Dacă ai deja, poți petrece mai mult timp cu aceștia. Profită de pasiune și romantism cât încă mai poți.

Timp de un an, vei avea momentul oportun să îți schimbi locul de muncă. Cu Jupiter în casa a 6-a, va trebui să fii mai atent la sănătate. În cazul în care ți-ai ignorat simptomele, nu o mai poți face acum. Dacă ai un exces de zel într-o zonă, Jupiter te va forța să îl exagerezi până când îți dai seama că nu îți face bine.

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel