Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna mai nativilor Pești? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Pești/Ascendent în Pești MAI 2024

Saturn este în continuare direct în semnul tău. Momentan, vei primi aspecte bune. Ce îți recomandă Daniela Simulescu în primele trei săptămâni ale lunii mai? Dacă nu ai făcut ceva pentru sănătatea ta din mai anul trecut și până acum, este timpul să o faci.

După 26 mai, Jupiter, guvernatorul tău, va trece în Gemeni și va face careu de semn cu Saturn. Acum mai ai stabilitate, dar de la finalul lunii mai, nu va mai fi.

Când ești matur, Saturn are darul de a te întineri. Pe cei tineri, îi îmbătrânește. Indiferent de vârsta pe care o ai, poți face în așa fel încât să trăiești mai bine, calitativ. Sănătatea este importantă pe toate planurile: fizic, mintal și emoțional.

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Jupiter, guvernatorul tău, este în continuare în casa a 3-a. Te susține, te ajută și mintea îți merge. Îți dă și încredere în tine. Jupiter se va duce în casa a 4-a pe 26 mai. Timp de un an, apar multe oportunități pentru a te muta, a vinde o casă, a închiria una sau pentru a te întoarce/pleca din țară. În plus, apar multe evenimente legate de familie. Dar nu vor fi neapărat pe placul tău. O persoană dragă se poate îmbolnăvi sau ai putea fi nevoit să scoți niște bani din buzunar.

Pe întreaga durată a lunii, Marte este în casa a 2-a. Trebuie să îți pregătești un buget. Marte vorbește despre grabă, nerăbdare, curaj. Casa a 2-a vorbește despre banii pe care îi faci din salariu. Nu vei rămâne cu mare lucru în luna mai, așadar creează-ți un buget de rezervă. Dacă nu ai economii, în mai îți vei da seama că nu se mai poate de acum încolo și că este necesar să strângi bani.

Primele trei săptămâni îți priesc. Ar fi păcat să nu profiți de ele! De la sfârșitul lunii, vei fi mult mai provocat. Tendința ta va fi de a opune rezistență schimbării. Nu vei fi foarte convins de propria persoană. Lipsa încrederii în tine te va costa enorm în perioada următoare, conform astrologului. Dacă poți de pe acum să faci ceva în acest sens, nu rata oportunitatea.

Horoscop internațional. Previziuni pentru Capricorn, Vărsător, Pești până în 2026

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel