Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna mai nativilor Vărsător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Vărsător/Ascendent în Vărsător MAI 2024

Pe întreaga durată a lunii, Marte se află în casa a 3-a. Marte este cel care forțează, grăbește, aduce curaj și inițiază. Dar este și cel care aduce furie, stres, nerăbdare. Casa a 3-a are legătură cu tot ceea ce ține de comunicarea verbală/nonverbală, voce și minte. Mai este asociată și mișcării de proximitate, drumețiile, drumurile și oamenilor care ne sunt apropiați.

Vei fi agitat toată luna mai, nu vei sta locului și o să ai tot timpul ceva de făcut. Ești pe drumuri permanent, vorbești mult la telefon și te folosești și de celelalte dispozitive. Ești curios, întrebi și îți dorești să înveți. Tranzitul lui Marte este prielnic pentru cei care sunt mai introverți și au nevoie să se expună. Vor primi curajul necesar.

Acest tranzit îi poate ajuta și pe cei care sunt însetați de cunoaștere. Au ocazia să întrebe, să facă studii și să analizeze. Este o perioadă nemaipomenită pentru fluctuații și acceptarea schimbării. Le poți face pe toate, chiar și la un nivel superficial. Important este să schimbi și să inovezi.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în 2026

Limbajul tău nu va fi pe placul celorlalți. Dar dacă vrei să obții ceva, nu poți aborda întotdeauna cu blândețe.

Jupiter se pregătește să iasă din casa a 4-a și să intre în casa a 5-a. Jupiter a fost în casa a 4-a încă de anul trecut din mai. Probabil că relațiile de familie s-au schimbat. Poate te-ai mutat sau ți-ai mărit familia. Ai trecut prin evenimente legate de acest plan, pozitive și negative.

Pe 26 mai, Jupiter va tranzita în casa a 5-a. Îți aduce multă voie bună, bucurie și mai mult timp de petrecut cu copii sau dorința de a face unii. Până în mai 2025, ai capacitatea de a da viață unui proiect.

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Dacă ești singur, următoarea perioadă ar putea fi foarte aventuroasă. Cu Jupiter în casa 5-a, pot urma momente romantice, flirt, aventuri și cunoașterea de noi persoane.

Tranzitul acesta este bun pentru orice vârstă. Chiar dacă ești la pensie, poți merge la o piesă de teatru sau să mergi cu prietenii la o plimbare în parc. Jupiter te sprijină să îți retrăiești copilăria. Poți deveni ceea ce nu ai fost în copilărie sau adolescență.

În plus, Jupiter în casa a 5-a este bun și pentru investiții, mai ales când e vorba de banii familiei. Nu va fi nimic riscant.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel