Horoscop MAI 2024. Zodia care face schimbări benefice în familie și locuință

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. O zodie de aer are foarte multe planete care o sprijină să facă ajustările necesare în mediul familial!

Cam White, astrolog internațional ne aduce previziunile pentru nativii Vărsător și ascendent în Vărsător. Iată ce ne spune Cam despre luna mai!

Mercur, Venus, Soarele, Uranus și Jupiter vor fi în casa a patra. Acest stellium îți aduce schimbări benefice care se întâmplă în locuință și în familie.

Cu Marte în casa a treia pe durata întregii luni, ai putea să ai multe conflicte cu frații sau vecinii. Vehiculul ar putea să-ți facă probleme. Ai putea face multe călătorii scurte care te vor supăra.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni, în casa a cincea, asociată cu creativitatea, iubirea, romantismul, copiii, hobby-urile și arta. Jupiter extinde. Această planetă este asociată norocului și abundenței. Jupiter guvernează, de asemenea, lucruri precum credința și spiritualitatea. Deci vei avea multe de analizat. Care sunt credințele tale despre iubire, romantism, plăcere și copii?

Dacă ești singur, următoarea perioadă ar putea fi plină de aventuri. Cu Jupiter în casa 5-a, pot urma momente romantice, flirt și cunoașterea de noi potențiali partener.

Venus va face o conjuncție cu Uranus în casa a patra. Pot apărea evenimente sau surprize șocante, dar pozitive, legate de casă și familie. Ai putea să cumperi o casă sau să te muți.

Totodată, luna mai te provoacă să faci niște cheltuieli. Ai putea avea un disconfort legat de activitățile pe care le faci alături de ceilalți. Nu vei simți că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Situații limită pentru Gemeni și Rac. Sprijin pentru Săgetător și Capricorn

Va avea loc și o Lună Plină în Săgetător în casa a unsprezecea. Lunile Pline sunt momente de încheiere și de lăsare în urmă, iar casa a unsprezecea are legătură cu rețelele, grupurile sau evenimentele sociale la scară largă. Deci ai putea organiza o petrecere sau să devii parte a unui grup.

Pluto în casa întâi arată că ești foarte concentrat într-un mod pozitiv pe întâlniri sau creativitate. La sfârșitul lunii, ai putea primi niște informații aleatorii.

Horoscop MAI 2024. Zodia care își consolidează cariera și relațiile cu oamenii

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel