Situații limită pentru Gemeni și Rac. Sprijin pentru Săgetător și Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale. Dacă luna aprilie ne-a adus multe provocări, luna mai liniștește apele.

Din punct de vedere astrologic, luna mai va fi pe placul tuturor. Pe 26 mai, Jupiter va intra în Gemeni pentru un an. Marte va tranzita semnul Berbecului pe întreaga durată a lunii. Ce înseamnă asta? Astrele ne vor împinge să fim mai încrezători, dornici de schimbare și dispuși să renunțăm la zona de confort.

Iată care sunt previziunile pentru a cincea lună a anului!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primele trei săptămâni ale lunii te confrunți cu un termen limită. Vei avea un moment de conștientizare. Jupiter și Venus în casa a 12-a, te îndeamnă să faci un pas în spate. Astrele te sfătuiesc să ai în vedere sănătatea ta fizică, mentală și emoțională. Pe 26 mai, Jupiter va intra în semnul tău. În sfârșit, Soarele răsare pe strada ta.

Rac/Ascendent în Rac

Până pe 26 mai, va fi necesar să te ocupi de tot ceea ce poți. Nevoia ta principală este de curățenie sufletească. Intrarea lui Jupiter în Gemeni te pregătește pentru anul viitor când acesta va tranzita în semnul tău. Partea emoțională contează cel mai mult pentru tine în acest an definitoriu. Ai grijă la vorbele prietenilor. Acestea pot deveni un factor declanșator.

Horoscop internațional mai 2024. O zodie se bucură de schimbări plăcute în relații!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte și Jupiter îți aduc multă iubire, pasiune, creativitate cât cuprinde și senzualitate. Dacă ești singur, acum ai șansa să îți găsești partenerul ideal. În cazul în care te afli într-o relație care merge bine, astrele te sprijină să reaprinzi flacăra iubirii. Este un moment potrivit să elimini monotonia din relație.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, este în mers direct până pe 29 mai. Îți va fi un punct de sprijin pentru tot ceea ce ți se întâmplă în luna mai. Tu va trebui să fii cât mai onest, deschis și direct cu oamenii din jurul tău. În primele trei săptămâni ale lunii, dacă îți dorești copii este un moment nemaipomenit pentru a face ceva în acest sens. Dacă deja ai, sfatul pentru tine este să petreci cât mai mult timp cu aceștia. Ai încă ocazia să te bucuri cât mai mult de pasiune și romantism!

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel