Horoscop MAI 2024. Zodia care se pregătește să strălucească

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. O zodie de aer se pregătește să devină protagonista zodiacului! Urmează foarte multe evenimente pozitive pentru aceasta.

Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii mai pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni. Iată ce ne transmite!

Pe 15 mai, Mercur, guvernatorul tău, va ieși din semnul contaminat al retrogradării, adică cel al Berbecului. Primești claritate, ești concentrat, poți vedea viitorul, știi cum să mergi înainte, te simți mai bine și întâmpini mai puține momente stresante.

La sfârșitul lunii, Jupiter va intra în semnul tău și va rămâne acolo timp de un an. Va fi o schimbare masivă pentru tine, ceva ce ai așteptat. Vei simți optimism, abundență, vei atrage o mulțime de oameni și oportunități în viața ta. O să radiezi de energie bună.

Pentru tine, probabil că luna a început puțin mai lent. Motivul este tot ceea ce se întâmplă în casa a 12-a, care se leagă de lucrurile ascunse și cele care țin de subconștient. Dar va rămâne o lună plină de elemente spirituale pentru tine.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Pe 18 mai, va avea loc o conjuncție Soare-Jupiter în casa a 12-a. Este un aspect vindecător pentru tine. Vei simți o mare ușurare și te vei elibera de multe lucruri. O să devii conștient de ceea ce te-a apăsat și vei da drumul acelor lucruri.

Într-un fel, începutul lunii este o pregătire pentru sezonul tău și pentru intrarea lui Jupiter în semnul tău. Cureți tot ce mai trebuie clarificat adânc în subconștient și te simți eliberat și inspirat spiritual. Intuiția ta va fi foarte amplificată, vei avea revelații.

Mai este și o Lună Plină în casa a 7-a, cea a parteneriatelor, care ar putea aduce la bun sfârșit ceva în legătură cu un parteneriat. Poate fi vorba despre o angajare, întâlnirea cu cineva sau petrecerea timpului cu partenerul.

De pe 20 mai, tu vei deveni protagonistul. Soarele intră în semnul tău. O să te simți atrăgător și puternic. Vei putea aplica toate lecțiile învățate și îți vei vedea evoluția. Dacă ai fost mai retras, va veni momentul să ieși în evidență.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Când Jupiter va intra în semnul tău, o să fii plin de pozitivitate și o să atragi multe lucruri bune în viața ta. O să te simți încrezător în propriile forțe și vei fi un vindecător pentru alții.

Jupiter nu a mai fost în semnul tău de 12 ani. O să fii unul dintre cele mai norocoase semne, care va atrage abundență. Este timpul să strălucești!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel