Horoscop martie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "O lună mai BUNĂ decât februarie" - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop martie 2022 pentru nativii zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Cu Venus şi cu Marte în casa a 11-a, se schimbă puţin planurile. De fapt, schimbarea se schimbă la voi în luna martie. 

În februarie, dacă mai ţineţi minte, cu Venus şi cu Marte în casa a 10-a, în Capricorn, totul a stagnat şi relaţia cu autorităţile a fost dificilă. 

Aduceţi-vă aminte că la horoscopul anului 2022, la începutul anului, v-am spus că trebuie să faceţi un pas înapoi. Şi asta a vrut să vă arate februarie, că nu e nimic grav să nu le ştiţi voi pe toate. E bine că sunt oameni care să vă înveţe şi să staţi un pas în spate, să îi ascultaţi. 

Acum, în martie, aveţi curaj să puneţi ideile voastre şi ale lor în aplicare. Veţi găsi oameni, veţi participa la evenimente, la şedinţe, vi se povestesc tot felul de exemple. În martie e nevoie de schimb de experienţă.

Să nu uităm că... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec.

 

Horoscop martie 2022 Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Martie este explozivă pentru voi!

Venus, guvernatorul vostru, intră în casa a 10-a. La fel şi Marte, care ţine de relaţii, parteneriate. Casa a 10-a este ocupată de Saturn.

Cariera e foarte importantă în martie.

Deşi lucrurile nu se întâmplă, deşi nu se întâmplă nimic palpabil, concret, sunteţi mânaţi în proiecte îndrăzneţe, în proiecte la care nu v-aţi fi gândit. O să simţiţi că vă e frică, că nu aveţi curaj şi încredere în voi, însă important e că sunteţi scoşi în faţă.

Vă spuneam anul trecut că dacă nu aţi făcut o schimbare, o să o faceţi anul acesta. În martie puteţi să faceţi aceste schimbări.

Dar nu vorbim de schimbările bruşte. Staţi voi aşa într-o seară să vă gândiţi, să meditaţi ce aţi putea schimba. Chiar şi cu frica sau lipsa de încredere pe care o aveţi, căutaţi să vorbiţi cu şefii să vă îndrume sau găsiţi-vă un mentor ă vă explice, să vă direcţioneze.

Poate să fie o lună în care... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur.

Horoscop martie 2022 Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Sunteţi, să ştiţi, printre cei mai susţinuţi în luna martie. Cred că aşteptaţi de mult această veste. Venus şi Marte ies din casa a 8-a.

Aţi pierdut puterea, controlul, aţi fost poate precum o marionetă în februarie. Aţi fost duşi de colo-colo, schimbaţi, mutaţi, ca pe o tablă de şah şi nu v-aţi simţit bine nici fizic, nici sufleteşte, nici mental. Nu aţi fost bine, nu aţi fost în apele voastre cu siguranţă, dar a fost o lună de transformare.

Din martie încolo vă recăpătaţi suflul, curajul, încrederea şi autonomia. Vă veţi simţi mai liberi sau veţi da din coate să fiţi mai independenţi şi mai liberi. 

Să ştiţi că,m profesional, orice provocare care va apărea, este o mare şansă! Chiar dacă aveţi nişte aşteptări, nu se va întâmpla aşa cum vă aşteptaţi. Important e că se va întâmpla.

Şi dacă se va întâmpla, voi să nu ziceţi nu, ci da, ok! Hai să încerc! Hai să mă străduiesc! Dar nu pentru alţii, să le arăţi altora, ci pentru voi.

Pentru că voi, dacă vă testaţi nişte limite, acele limite sparte, depăşite, vă vor folosi de minune în altă parte a vieţii.  Este o lună mai importantă, mai bună decât precedenta. Sunteţi mai... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni.

 

Horoscop martie 2022 Rac / cei cu ascendent în Rac

Dacă aţi putea călători în luna martie, aş fi foarte fericită. Dacă aţi putea ieşi în lume, să cunoaşteţi persoane. Nu trebuie să călătoriţi departe, poate într-un alt oraş sau poate mergeţi la o întâlnire.

Plimbările vă fac foarte bine, călătoriile, drumeţiile, expediţiile, taberele, orice, sub orice motiv, fie de studiu, de religie, de profesie.

Este o lună nemaipomenită pentru spiritualitate. Pentru că, să nu uităm, în casa a 8-a, Venus-Marte lângă Saturn, vă îngreunează puţin sufletul. Pe moment, nu o să vă placă, nu o să vă simţiţi bine pe dinăuntru, dar nu contează!

Îmbrăţişaţi tot ce vi se oferă şi dacă folosiţi tranzitele din casa a 9-a, care vă pun pe drumuri, o să scăpaţi de senzaţia aceea interioară că lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui, că nu sunteţi omul potrivit la locul potrivit. Nici nu contează! Contează să vă aruncaţi.

Vă invit în martie să călătoriţi. Nu staţi pe loc! Vizitaţi-vă rudele! Dacă vreţi să aveţi un moment în care să vă simţiţi bine, luna martie asta zice: Călătoriţi, plimbaţi-vă! Nu staţi doar acasă.

Şi chiar dacă nu vă mişcaţi atât de uşor, măcar mergeţi într-un alt cartier. Vizitaţi un parc, un muzeu. 

Este şi o lună a cunoaşterii. Totul are legătură cu... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac.

Citeşte AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru TOATE zodiile!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu horoscopul lunii martie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel