Horoscop martie 2022. Este vorba despre BANI pentru aceste PATRU zodii!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop martie 2022. Este vorba despre BANI pentru aceste PATRU zodii! (sursa foto: Karsten Winegeart / Unsplash)
EXCLUSIV
Horoscop martie 2022. Este vorba despre BANI pentru aceste PATRU zodii! (sursa foto: Karsten Winegeart / Unsplash)

Horoscop martie 2022. Patru dintre semnele zodiacului vor avea ca prioritate banii, situaţia financiară, investiţiile. Iată previziunile astrologului Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosens.ro:

Horoscop martie 2022 Leu / cei cu ascendent în Leu

Un domeniu foarte important în luna martie pentru tine este casa a 8-a, este zona resurselor. Poate mulţi dintre voi vreţi să faceţi un credit, o investiţie, o afacere, să începeţi să produceţi, să monetizaţi. E o lună foarte bună pentru asta.

Vă atrag atenţia că, dat fiind faptul că avem Soare, Jupiter şi Mercur lângă Neptun în Peşti, pot fi şi mici înşelăciuni. Veţi fi cei care înşelaţi ori veţi participa la anumite momente (nu grave, pentru că Jupiter vă şi susţine) - momente în care să fiţi puţin necăjiţi, că aţi crezut într-o idee, un proiect, un business. Sunt şi câştiguri, însă vorbim şi de nişte pierderi. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu

Horoscop martie 2022 Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

E o lună foarte bună din punct de vedere financiară pentru că atunci când vorbim de casa a 5-a, are multe implicaţii legate de bani şi poate aveţi o idee de o investiţie, poate vreţi să vă extindeţi afacerea pe care o aveţi sau poate alegeţi să riscaţi şi să mai angajaţi un om sau aloci un rol cuiva să vezi ce îţi aduce companiei. 

Poate găseşti un specialist în relaţii publice care nu monetizează sau nu produce, dar poate acea persoană să schimbe total afacerea şi să îi dea o altă imagine. De ce? Pentru că în luna martie vorbim de branding personal, profesional. Trebuie să vă creaţi o imagine. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Horoscop martie 2022 Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Pentru tine, e o lună statică. Spun asta pentru că Soarele este în casa a 4-a şi va sta lângă Jupiter, lângă Mercur, lângă Neptun. E adevărat că în casa a 3-a (Doamne ajută!) vor intra Venus şi Marte. Au fost în casa a 2-a şi ai simţit că nu ţi se întâmplă nimic financiar, că nu se activează nimic şi a fost frustrant. Acum, când intră în casa a 3-a începi să mai ieşi puţin din junglă, să zicem aşa. Îţi mai revii.

Cu Venus - Marte în casa a 3-a, este o lună bună pentru cei care vor să schimbe stilul de muncă. Dacă voi, în casa a 2-a aveţi nişte talente, casa a 3-a vorbeşte despre cum iei talentele respective şi le tai în bucăţele şi le împingi în faţă şi le faci să se multiplice. Casa a 3-a vorbeşte despre multiplicare, despre monetizare, despre eficientizare. Avem un talent în casa a 2-a, dar dacă îl laşi aşa, nu o să faci nimic cu el, dar dacă îl iei şi schimbi puţin, inovezi pe acolo, îţi dai seama cam unde să te duci. Vă garantez că în martie o să aveţi o surpriză la sfârşitul lunii şi o să conştientizaţi: "Mamă, câte lucruri am putut să fac! Nu m-aş fi gândit niciodată!" şi chiar vă invit să fiţi destul de curajoşi. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Horoscop martie 2022 Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Mulţi poate v-aţi simţit foarte blazaţi în luna februarie pentru că Venus şi Marte, dacă nu le jucaţi voi, nici nu o să se întâmple nimic. Dar ies din semnul vostru şi se duc în casa a doua. Şi ştiţi care va fi preocuparea principală? Banii! Cum faci bani, cum îi înmulţeşti, cum îi cheltuieşti, cât ai în contul de economii. Poate nişte fonduri mutuale, poate nişte investiţii, poate mă uit de ceva oferte, poate renegociez. Ştiţi cum sunteţi? Toată luna aveţi multe şanse în această zonă.

Plus, să nu uităm că în casa a 3-a sunteţi plini de planete. Avem un stellium acolo o bună perioadă. Avem Soare, Mercur, Jupiter, Neptun. Şi atunci când vorbim de casa a 2-a în legătură cu casa a 3-a, vorbim de ce facem cu banii, de unde putem obţine mai mulţi. Sunteţi foarte preocupaţi de zona financiară, de cum să monetizaţi, cum să eficientizaţi bugetul, cum să creşteţi veniturile. Vorbim şi de asigurarea voastră, pentru că Venus şi Marte se duc în casa a 2-a lângă Saturn, guvernatorul vostru. 

Ştiţi ce vă recomandă astrele în luna martie? Educaţie financiară! Ce ar fi să te uiţi la un interviu, să citeşti o carte, să te uiţi ce au făcut alţii să îşi mărească veniturile, cum au negociat alţii. Poate voi vă implicaţi pentru cei dragi să îi ajutaţi să negocieze. Vă faceţi bancheri în luna martie. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel