Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi a treia lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cu ce vine martie pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn MARTIE 2023

Saturn este guvernatorul zodiei tale și schimbă semnul la 7 martie, când intră în Pești. Așa că urmează o lună importantă pentru tine. Însă, acest tranzit al lui Saturn nu o să te influențeze atât de mult, fiindcă se mută într-un semn prietenos ție și merge în Casa a 3-a.

Așa că, o să fii mai serios, mai conservator sau mai tradiționalist în martie, dar unii nativi pot deveni chiar mai copilăroși. Cu Saturn în Casa a 3-a, s-ar putea să faci mai multe schimbări în ceea ce privește anturajul, rudele sau prietenii apropiați. Pe scurt, nu o să mai ai timp de toți și de toate.

Nu o să mai ai atât de mult timp de dat telefoane sau mesaje, dar nici nu îți mai dorești să fii sunat toată ziua. Devii mai în lumea ta, dar și mai selectiv.

Tototdată, ține cont și de faptul că ai în Casa a 4-a aspecte foarte bune. Ai face bine că în luna următoare să înfrumusețezi mai mult locul în care stai. Locuința ta devine foarte importantă. Poate primești sprijinul rudelor să faci curat, să schimbi mobila sau să cumperi mici decorațiuni. Poți lua în calcul și unele reparații pe care le-ai tot amânat.

Toate aceste activități prin casă te împlinesc și îți fac bine în luna viitoare. Mai mult, familia se poate mări sau apar evenimente foarte importante legate de cei dragi.

Așadar, în zona de casă, familie și locuință, ai aspecte nemaipomenite în martie, de care ar fi bine să profiți.

La sfârșitul lunii, pe 23 martie, vei scăpa de Pluto din semnul tău. Te lasă să respiri puțin, ca să vezi lumea și cu alți ochi. Pe 25 martie, Marte intră în Casa a 7-a. Asta înseamnă că vei fi nevoit să te implici mult mai mult în relații. Trebuie să depui mai mult efort, pentru ca lucrurile să funcționeze.

Fiindcă Pluto se va duce în Casa a 2-a, relația ta cu banii se va schimba extraordinar de mult.

Citește și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel