Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn sărbătorit!

Horoscop Pești/Ascendent în Pești MARTIE 2023

Acest ultim semn din zodiac este, într-adevăr, protagonistul lunii martie!

De ce? Pentru că Saturn intră în semnul tău la 7 martie. Dintr-o dată, viața ți se va părea foarte fadă, depresivă, liniștită. Dar, pe de altă parte, nici tu nu o să mai ai chef de distracție. Saturn tocmai asta face, te maturizează.

Gândește-te și la faptul că Saturn este cel care îmbătrânește și oferă limite. Deci, nu contează vârsta! Poți să nu te mai simți la fel de tânăr ca înainte sau de ce nu, poți să vezi și primele fire albe. Dar și primele riduri, sau primele oase care trosnesc.

Saturn vrea să îți arate, de fapt, vârsta din buletin. Și să îți demonstreze că viața nu este așa ușoară precum vrei tu sau precum visezi. Va fi nevoie să îți accepți limitele. Să nu mai participi la o mie de evenimente. Să devii mai selectiv.

Totodată, Saturn este cel care vrea calitate, nu cantitate. Trebuie să ai mai multă grijă la sănătate începând cu luna martie, dar și la relațiile personale. Fii atent și la tot ce înseamnă austeritate. Învață să trăiești într-un stil minimalist.

În Casa a 2-a, a banilor și a resurselor, ai foarte multe aspecte. Așa că s-ar putea să cheltuiești mulți bani în următoarea lună. Ai face bine să pui niște bani deoparte. Să te poți baza pe un buget de risc. Saturn vrea să mai tai din cheltuieli, chiar dacă vei fi încurajat să nu faci asta, cu Jupiter și Venus în Casa a 2-a.

Nu este rău să te răsfeți, dar fii și mai econom. În acel buget de risc, nu intra deloc.

Pe 25 martie, Marte o să se mute în Casa a 5-a, a pasiunii, a creativității. Deși va fi și Saturn acolo și te face mai conservator, Marte este cel care o să agite puțin spiritele.

Îți sugerăm să citești și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel