Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna martie pentru nativii zodiei Vărsător? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn de aer!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător MARTIE 2023

Nativii Vărsător vor fi unii dintre protagoniștii lunii martie! Așa că trebuie să se pregătească.

În primul rând, scapi de Saturn din semnul tău. Pe 7 martie, planeta timpului și a limitelor se va muta în Pești. Acest tranzit nu ți-a dat pace din martie 2020 și ți-a adus multe teste și multe lecții, dar și o grămadă de limite. În același timp, nu te-a privat nici de dureri. Și la propriu și la figurat. 

Însă, la început de martie, Saturn va intra la tine în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Dintr-o dată, relația ta cu banii trebuie să se schimbe. Ori înveți să trăiești cu mai puțin, ori înțelegi că valorezi mai mult și că trebuie să muncești în consecință pentru acei bani. Sau, vei avea nevoie de surse noi de bani.

Această planetă vrea să monetizeze, iar dacă simte că nu ai încredere în tine, că nu ai învățat ceva, te va supăra.

Cert este că lui Saturn îi place să economisești când vine vorba de aspectul financiar. Așa că, din puținul pe care îl ai, trebuie să înveți să pui și ceva deoparte. Dacă nu te descurci să faci asta, puțină educație financiară nu ar strica.

Pe data de 23 martie, Pluto va intra în semnul tău. De fiecare dată când o planetă puternică îți tranzitează semnul - Soarele sau ascendentul, este momentul să faci o schimbare, o transformare.

Lui Pluto îi place orice transformare radicală. Poate fi legată de înfățișare, de psihic, de absolut orice. Poți să faci ceva în acest sens la final de martie.

Pe 25 martie, Marte va ieși din Casa a 5-a și va intra în Casa a 6-a, a muncii și a sănătății. Relațiile cu colegii sau cele în zona de muncă vor fi mult mai tensionate.

Îți recomandăm să citești și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel