Horoscop MARTIE 2024. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie pentru o ZODIE

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Oare cine va primi din partea Universului oportunități și numeroase lecții?

După luna februarie, în care Vărsătorii au fost vedetele, martie îi face protagoniști pe nativii Pești. Pentru ei, a treia lună a anului 2024 începe cu o triplă conjuncție în propriul semn. Vorbim despre Soare, Mercur și Saturn. Ceea ce înseamnă că vor lua decizii importante. Sau că vor accepta viața așa cum este. Sau că își vor da seama cât la sută este ficțiune și cât la sută este realitate. Da, pe moment, parcă nu pare o veste atât de bună. Dar, adevărul este diferit. Ca să poți schimba ceva cu adevărat, trebuie mai întâi să îți accepți limitele și să nu te mai frustrezi din cauza lor. 

Soarele va sta în această zodie până pe 19 martie, deci au parte de energie și chef de viață. Mercur(planeta comunicării și a deciziilor) îi vizitează până pe 10 martie, după care își va începe tranzitul în casa a doua a banilor. De Saturn ce sa mai zicem? Planeta care îl reprezintă pe Cronos, profesorul dur al timpului, stă în Pești până în 2026. 

Venus, planeta iubirii și a pasiunii, vine în vizită începând cu 12 martie. Acest eveniment le va aduce carismă, bucurii, apetență pentru frumos, oportunități și încredere în propria persoană. 

Iar vestea cea mai specială este tranzitul lui Marte, după 23 martie. Dacă până atunci, vor avea multiple frici care îi vor mai ține o perioadă izolați, iată că după aceasta vor renaște!

Intuiția le va deveni cea mai puternică armă și vor prinde curaj să forțeze, să nu mai piardă timpul, să își ceară drepturile, să lupte pentru ce li se cuvine, să își pună ambiția la lucru, să se adapteze mult mai ușor la orice situație, să fie competitivi. 

Le recomandăm acestor nativi ca, în primele trei săptămâni ale lunii martie, să își facă planuri. Să se gândească la obiective mărețe. Să își facă strategii și să fie mai pragmatici. Eforturile lor vor fi, cu siguranță, răsplătite de către univers. De altfel, Peștii vor trece printr-o multitudine de stări, emoții, activități, după cum spune și titlul acestui articol: lecții, surprize, zâmbete și bucurie.

Citește și Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel