HOROSCOP NOIEMBRIE pentru LEU, BALANȚĂ, FECIOARĂ și SCORPION

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Descoperă ce înseamna luna noiembrie pentru aceste zodii.

Luna noiembrie vine cu influențe cosmice semnificative pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Fiecare semn zodiacal are propria sa poveste și provocări unice în această lună plină de schimbare și introspecție. Iată mai multe detalii pentru fiecare dintre aceste zodii:

Leu

Pentru Leu, această lună este dedicată familiei și relațiilor de acasă. Leii sunt cunoscuți pentru natura lor protectoră și iubirea față de cei dragi, așa că luna noiembrie este momentul potrivit pentru a-și acorda atenția familiilor lor. Fie că este vorba despre rezolvarea unor conflicte sau de consolidarea relațiilor, nativii Leu au oportunitatea de a construi o fundație solidă pentru viitor. Marte intră în Săgetător, conferindu-le un impuls suplimentar de energie și entuziasm pentru viața de zi cu zi. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru LEU.

Fecioara

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, intră în Săgetător în a doua săptămână a lunii, aducând cu el o nevoie crescută de comunicare și înțelegere. Această perioadă favorizează discuțiile în familie și rezolvarea problemelor de cuplu. Cu Luna Nouă în Scorpion, Fecioarele simt nevoia să se autoanalizeze și să-și descopere dorințele profunde. Este un moment potrivit pentru a face planuri pentru viitor și pentru a evalua modul în care își cheltuiesc resursele. În ultima săptămână a lunii, Soarele și Marte intră în casa a treia a comunicării, ceea ce îi poate face să fie mai agili în discuții și negocieri. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru FECIOARA.

Balanță

Pentru Balanțe, această lună aduce o creștere a carismei și farmecului lor. Cu Venus, guvernatorul lor, strălucind în propriul semn, se simt încrezători și atrăgători. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți la gestionarea finanțelor. Soarele și Marte intră în casa a doua a banilor, ceea ce îi poate face să fie mai preocupați de aspectele financiare. Este un moment propice pentru a-și stabili bugete și pentru a-și planifica cheltuielile viitoare. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru BALANȚĂ.

Scorpion

Pentru Scorpioni, primele trei săptămâni ale lunii noiembrie sunt deosebit de intense. Luna Nouă în semnul lor le aduce oportunități de transformare și creștere personală. Marte, guvernatorul lor, intră în Scorpion, conferindu-le curajul și încrederea necesare pentru a face schimbări semnificative în viața lor. În această perioadă, Scorpionii sunt pasionați și hotărâți să-și atingă obiectivele. În ultima săptămână, atenția se îndreaptă către aspectele financiare, iar nativii Scorpion au șansa de a-și monetiza abilitățile și de a face investiții încrezătoare. Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru SCORPION.

În concluzie, luna noiembrie aduce o varietate de energii și oportunități pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Aceste zodii au oportunitatea de a crește, de a-și consolida relațiile sau de a-și gestiona finanțele cu înțelepciune. Este un moment propice pentru auto-reflecție și pentru planificarea viitorului. Fiecare semn zodiacal poate profita de influențele astrologice pentru a-și atinge obiectivele și pentru a-și dezvolta potențialul.

Iată principalele evenimente ale penultimei luni din 2023!

8 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Planeta frumuseții și a plăcerilor își va începe tranzitul în semnul armoniei, unde va sta până pe 4 decembrie. Vom vedea multe negocieri, dorința de dreptate și egalitate, însă din cauza faptului că Venus va fi în același semn cu Nodul Sud, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. Tranzit care îi va ajuta pe cei în semne de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător. 

10 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr. Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită. Dar și de unele blocaje în gândire pentru că Mercur va face careu cu Saturn. 

13 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SCORPION

Această Lună Nouă este un moment semnificativ pentru a privi în interior și a deveni realist cu privire la partea ta întunecată. În loc să rezişti necunoscutului și să te temi de ciclul inevitabil al trecerii și renașterii, acum este momentul să îmbrăţișezi pe deplin părţile mai întunecate ale psihicului tău și să încerci să îţi transformi durerea în putere. Permite-ţi să îţi explorezi cele mai existenţiale gânduri și să acorzi credinţă oricăror mesaje intuitive pe care le poţi înţelege. Un eveniment nemaipomenit pentru a o lua de la capăt. Mai ales cu ajutorul atora, dar fiind faptul că Luna va fi în opoziție de semn cu Uranus și Jupiter. 

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Sezonul Săgetătorului ne ajută să ne deschidem mintea, să ne lărgim perspectiva și pentru a-i încuraja pe alții să învețe cu noi. Ieșirea din zona de confort nu este ușoară pentru toată lumea, dar acest sezon ne ajută să ne simțim mai ambițioși. Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Înveți să privești viața ca pe o experiență – depinde doar de tine să te asiguri că este una bună!

24 NOIEMBRIE: MARTE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Armele noastre principale vor fi pasiunea şi dorinţă de a profita la maximum de viață. Acesta este tipul de energie care te face să vrei să călătoreşti în lume și să culegi fragmente de înțelepciune pe parcurs. Vom avea tendința de a avea atât de multe idei mari încât vom uita uneori detaliile. Vom fi mai idealiști și vom lupta pentru dreptate, care se va demonstra a nu fi absolută. De asemenea, vom fi mai atrași de intelectualitate. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

27 NOIEMBRIE: LUNA PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR

Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili și mai grăbiți. Să nu uităm că avem o conjuncție Marte-Soare și că aceasta este în careu cu Saturn. Deci apar frustrări pe care ne va fi greu să le procesăm. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație. Vom alege ce este autentic pentru noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel