Horoscop OCTOMBRIE 2022. Previziuni complete pentru RAC/ Ascendent în Rac

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii octombrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Rac sau cei cu marcaj de Rac.

Horoscop RAC octombrie 2022

Retrogradarea lui Marte în casa a 12-a poate veni cu schimbări bruște pe plan profesional, cu probleme de sănătate din partea oamenilor dragi, poate să vină cu momente în care nu puteți să fiți alături de ei.

În același timp puteți decide poate să părăsiți un loc, o casă. Este undeva o rupere, o retragere. S-ar putea să decideți să plecați din oraș. Astrologul vă recomandă ca orice decizii ați lua în octombrie, să încercați să apelați la propria minte atunci când analizați argumentele. Nu vă lăsați copleșiți de spectrul emoțional. 

E posibil să vă revină în minte momentele grele, lucrurile peste care nu ați putut trece, traumele din trecut care nu au apucat să se vindece încă. 

Odată cu ieșirea lui Jupiter din casa a 10-a pe 28 octombrie, s-ar putea ca ocaziile din sectorul profesional să nu mai fie aceleași. Așadar, aveți încă timp, până la finalul lui octombrie să faceți o schimbare pe plan profesional, să profitați de un imbold pe care îl simțiți de ceva timp acolo. Trageți tare dacă vă doriți, folosiți-vă de recomandările celorlalți și dați-i înainte. 

Luna octombrie vă vorbește în același timp despre limitele pe care ar fi bine să le impuneți atunci când vine vorba despre relațiile pe care le aveți. Trebuie să vă decideți unde începe și unde se termină spațiul vostru personal, toleranța voastră.

Evenimentele astrologice ale lunii octombrie vor zgudui scenele lumii în care trăim, iată cum se prezintă luna octombrie! 

Pe 2 octombrie Mercur își reia mersul direct, dar nu este neapărat ceva de bine deoarece, mersul direct va începe printr-o opoziție cu Neptun. De altfel, trebuie menționat că efectele retrogradării se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va părăsi de tot semnele contaminate (Fecioară/Balanță). 

Pe 9 octombrie avem o Lună Plină în semnul Berbecului, acesta este un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Luna Plină se va petrece în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate. 

Pe 11 octombrie Mercur revine în Balanță. Vom căuta să reparăm ce am greșit în ultimele săptămâni. Și o vom putea face doar prin diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. 

Pe 23 octombrie începe sezonul Scorpionului, dar și Venus intră în acest semn. Trecem de la energia Balanței, dispusă către socializare, la cea direcționată către retragere. Ne pregătim de iarnă. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. 

Pe 25 octombrie avem o eclipsă parțială de Soare/ Lună Nouă în Scorpion. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter se întoarce în semnul Peștilor, cei care se fac responsabili de energia vindecării, a sensibilității, dar și a dizolvării, confuziei și a sacrificiului. Apare o senzație de înstrăinare, dar și o dezvoltare a simțului artistic, a creativității, a fotografiei. Deci, până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Pe 29 octombrie Mercur intră în Scorpion. Vom fi mai suspicioși, bănuitori și discreți, Tranzitul acesta ne poate oferi o putere mai mare de concetrare, profunzime și o minte destul de ascuțită. Îi vom testa pe cei din jur și vom fi mai preocuați de ceea ce nu ne zic, de latura ascunsă a vieții. 

Pe 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Acest tranzit ne va ajuta să ne rupem în mai multe bucăți, să alergăm după mai mulți iepuri sau să ne scoatem de la naftalină talente vechi. Dar să nu vă așteptați ca lucrurile să fie clare. În niciun caz! Va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel