Horoscop pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Stres exagerat pentru o zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luni, Soarele din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. 

Careul dintre Soare și Saturn ne poate aduce pierderea încrederii în propria persoană, teste grele și o doză însemnată de pesimism. Trebuie să dăm dovadă de răbdare, determinare și o etică solidă a muncii. Problema este că vom simți dorința de a contrazice firescul și de a evita responsabilitățile, chiar dacă acest lucru va veni însoțit de un sentiment de vinovăție.

Balanță/Ascendent în Balanță

Te gândești prea mult la viitor și prea puțin la prezent. S-ar putea să întâmpini probleme în călătorii sau legate de chestiunile administrative. Poate că ar fi cazul să îți accepți unele limite și să ceri sfaturi de la oamenii mai experimentați. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Te zvârcolești mult și bine. Frământările sufletești vor fi exagerate. Parcă îți place să faci parte dintr-o poveste în care ești victimă și suferi. Astrele îți recomandă să cobori cu picioarele pe pământ și să fii mai pragmatic. 

Marte a intrat în Taur. Ce le pregătește tuturor zodiilor până pe 20 iulie?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te înțelegi greu cu partenerul. Comunicarea deficitară cu el îți va crea numeroase frustrări. Ce-i drept, tu te grăbești și el nu. Și nici măcar nu ai un motiv serios. Te vei simți limitat și îți vei pierde interesul pentru multe activități. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Stresul de la locul de muncă te doboară. Nu reușești să te ocupi de efectuarea unor sarcini tocmai pentru că stai toată ziua să te îngrijorezi. Vei pierde timp prețios dacă vei vedea doar jumătatea goală a paharului. Orice criză poate deveni o mare oportunitate!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Trebuie să cheltuiești sume importante pentru cei dragi, iar de tine uiți. Disputele cu familia te consumă. Te compari des cu alții, crezi tu că nu trebuie să se chinuie atât de mult pentru a obține ceva. Încrederea în tine este destul de scăzută. 

Pești/Ascendent în Pești

Opui rezistență propunerilor familiei. Dar nici nu ești dispus să te implici mai mult. Astrele îți recomandă să îți simplifici cât mai mult rutina și să stai departe de activități total inutile. La serviciu, va trebui să te ocupi de unele proiecte în care nu crezi. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel