Marte intră în Taur. Ce le pregătește tuturor zodiilor până pe 20 iulie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice. Planeta acțiunii se mută în semnul cel mai pragmatic al zodiacului. 

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va petrece până pe 20 iulie. Știm deja că Marte reprezintă forța, furia, motivația. Ei bine, atunci când pășește într-un semn de pământ și cu simț practic, multe dintre acțiunile noastre vor fi frânate. Pentru că vom avea nevoie de stabilitate și siguranță. Luptele pentru resurse vor fi mai intense, iar nivelul de posesivitate crescut. Atfel spus, vom acționa întotdeauna cu un interes. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua. Până pe 20 iulie așteaptă-te la tot felul de cheltuieli, mai mici sau mai mari. Lui Marte îi place să producă surprize și să te facă să crezi că, dacă nu acționezi imediat, sigur vei avea de pierdut. Dar îți poate aduce și idei despre cum să îți îmbunătățești situația financiară. 

Taur/Ascendent în Taur

Marte va fi în vizită în semnul tău. Și vine cu multe cadouri. În primul rând cu o porție sănătoasă de energie. Nu vei avea stare deloc. După care, vei deveni super competitiv, fapt ce te va ajuta la serviciu. Dar nu neglija și furia pe care trebuie să o consumi într-un fel sau altul. Nu îți place nimic spontan, dar acum te vei obișnui cu gândul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte va intra în casa a douăsprezecea. Și te va obliga să faci un pas în spate. Să nu forțezi nimic. Vei afla părerile unor apropiați despre tine și nu vor fi pe placul tău. Încearcă să tai legăturile cu oamenii care îți fac rău și să stai departe de bârfe. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte tranzitează casa a unsprezecea. Vei fi sufletul petrecerii până pe 20 iulie! Îi vei organiza pe toți și vei fi foarte sociabil. Din când în când, vei crea panică în anturajul tău pentru că vei lupta serios pentru unele opinii care nu sunt agreate de restul. Cu alte cuvinte, veți intra în conflict mai des. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte va tranzita casa carierei. Până pe 20 iulie ai motive serioase să te zbați pentru orice proiect. Vor exista numeroase ciocniri sau conflicte cu șefii. Nu vei suporta sub nicio formă să ți se dea ordine! Ești destul de ambițios și vrei doar să ți se traseze unele obiective. Vei avea un ton autoritar și cu apropiații. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte aduce energie celor care vor dori să studieze sau să călătorească! Planeta acțiunii va tranzita casa a noua. Motiv pentru a transforma în adevărați activiști! Veți lupta pentru o cauză, dar și pentru dreptatea voastră pe care o considerați absolută. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte se instalează în casa a opta. Până pe 20 iulie, bugetul la comun va fi în pericol. Și se complică și relațiile cu instituțiile financiare. Lui Marte îi place riscul și tot ce este extrem. Dar trebuie să ai grijă să nu creezi o criză. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar tranzitul lui în casa a șaptea va provoca disensiuni în cadrul cuplului. Tu și partenerul vă faceți tot felul de reproșuri, vă criticați des și nu vreți să faceți niciun compromis. Cei singuri vor avea parte de tot felul de oportunități de la Cupidon. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va fi în casa a șasea. Sperăm să fii în concediu sau plecat în vacanță. Că dacă nu, atmosfera de la serviciu va fi destul de tensionată. Colegii te provoacă des, ajungi să te cerți cu ei și să îți pierzi răbdarea. Nivelul de stres va fi uriaș. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte tranzitează casa a cincea. Și îți vei recăpăta pofta de viață, romantismul și creativitatea. De altfel, organizarea vacanței va fi bucuria ta principală. Debordezi de carismă. Copiii îți pot da bătăi de cap. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte se va afla în casa a patra. În familie vor fi multe evenimente spontane. Care vor crea și disensiuni. Vei avea impresia că trebuie să rezolvi tu problemele și te vei grăbi în acest sens. Dar, de fapt, va trebui să faci echipă cu apropiații. 

Pești/Ascendent în Pești

Marte ajunge în casa a treia. Dorul tău de ducă va deveni celebru! Ai grijă, totuși, la viteză! Te agiți permanent. Tonul vocii va fi unul autoritar. Iar replicile destul de tranșante. Dar, când faci declarații serioase, ai argumente solide pe care te poți baza. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel