Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Lehamite pentru o zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Soarele face un careu cu Saturn. 

Soarele din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Începem săptămâna, din păcate, cu un aspect destul de epuizant și copleșitor. Cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin o oboseală pe plan mental, dar și pe partea fizică. Mercur reprezintă gândirea și vocea. Saturn ne arată modul în care ne limităm sau ne restricționăm. Careul este un aspect nefavorabil care provoacă tensiuni interioare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Modul tău de a comunica îi va frustra pe ceilalți. Sau pur și simplu nu reușești tu să îi înțelegi pe alții. Și astfel, apar întârzieri în procesul decizional. Nu prea ai încredere în propria minte și este posibil să începi să te victimizezi. Adică să vezi doar ce nu ai nu și ce ai. 

Taur/Ascendent în Taur

Ai prefera să faci altceva cu banii tăi, nu doar să plătești facturi și datorii. Și parcă acestea sunt și mai multe în această perioadă. Va trebui să te preocupi de o eficientizare riguroasă a bugetului personal. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astăzi nu ai chef de nimic! Ți se pare că totul îți este potrivnic, ți se face lehamite de lumea din jur. Simți că sunt piedici la tot pasul. Și parcă oamenii din jurul tău nu dau doi bani pe tine. Este doar o zi în care ești foarte obosit. 

Marte a intrat în Taur. Ce le pregătește tuturor zodiilor până pe 20 iulie?

Rac/Ascendent în Rac

Unii dintre voi s-ar putea să se confrunte cu probleme de sănătate, poate și ale celor dragi. Astrele îți recomandă să nu încerci să forțezi nimic. Ba mai mult, învață să îți protejezi resursele și să pui preț pe timp. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu ai acces la alții atât de ușor. Și cu cât te chinui mai mult, cu atât îți vei crea alte probleme. Nu te baza pe prieteni pentru că nu ai timp de tine astăzi. Vei avea tendința să iei totul personal, dar poate până seara te mai liniștești. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Depui mult efort pentru unele proiecte profesionale care nu sunt atât de importante. Dar nu îți cere nimeni asta, simți tu că trebuie să demonstrezi ceva. Îți vei da seama repede că este o abordare nepotrivită. Nu mai continua astfel. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel