Horoscop pentru Luna Plină din Pești pentru FIECARE zodie. Previziuni, interpretări

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Iată ce aduce Lună Plină pentru tine.

Luna Plină, fenomenul ceresc fascinant ce luminează cerul nopții, are capacitatea de a aduce în prim plan emoții și revelații. În august 2023, avem norocul să experimentăm nu una, ci două astfel de luni pline. Ultima dintre ele, pe 31 august, intră în conjuncție cu Saturn, planeta responsabilității și realității. Acest eveniment ceresc promite să ofere o doză de realism și poate chiar unele lecții de viață, mai ales pentru zodiile cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Uitați ce înseamnă asta:

Berbec / Ascendent în Berbec:

Perioada aceasta este marcată de introspecție, cu Luna Plină luminând casa a 12-a a spiritualității, subconștientului și singurătății. S-ar putea să resimțiți o nevoie de retragere pentru a vă clarifica gândurile sau pentru a medita la propriul drum în viață. Este un moment bun să vă reevaluați starea de sănătate și să vă gândiți serios la importanța auto-îngrijirii. Visurile și intuiția ar putea fi mai puternice acum, fiind ocazia perfectă să vă conectați cu latura voastră interioară și să descoperiți adevăratele voastre dorințe și temeri.

Taur / Ascendent în Taur:

Conexiunile sociale și aspirațiile de viitor sunt în centrul atenției datorită Lunii Pline în casa a 11-a. Poate apărea sentimentul că anumite relații profesionale sau aspirații nu vă mai servesc scopului sau viziunii de viitor. E un moment propice să reevaluați ce înseamnă succesul pentru voi și să identificați ce persoane din viața voastră vă susțin cu adevărat viziunea. De asemenea, poate fi un timp de redefinire a obiectivelor și de aliniere a acestora la realitate.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Cariera este în focus, cu Luna Plină în casa a 10-a. S-ar putea să vă simțiți puși sub presiune sau să vă confruntați cu provocări la locul de muncă. Această perioadă poate dezvălui care sunt cu adevărat valorile voastre în context profesional și ce sacrificii sunteți dispuși să faceți pentru a vă atinge obiectivele. Poate fi, de asemenea, un moment de reconsiderare a direcției profesionale și de identificare a pasiunilor autentice.

Rac / Ascendent în Rac

Dorința de a învăța, de a explora și de a vă extinde orizonturile este intensificată de Luna Plină în casa a 9-a. Fie că vă gândiți la continuarea studiilor, la călătorii sau la explorarea unor noi filosofii de viață, acum este momentul să vă deschideți mintea și să vă lăsați inspirați. De asemenea, este posibil să vă reevaluați credințele și valorile și să descoperiți o nouă direcție sau o nouă perspectivă asupra vieții.

Îți recomandăm și Horoscop Chinezesc Septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie

Leu / Ascendent în Leu

Luna Plină în casa a 8-a aduce în prim plan teme legate de regenerare, resurse comune și transformare profundă. Această perioadă poate fi marcată de introspecție intensă, analizând legăturile și dependențele voastre, fie că sunt financiare, emoționale sau spirituale. Este un moment de conștientizare a propriilor vulnerabilități, dar și a forței interioare.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Relațiile sunt la ordinea zilei, cu Luna Plină în casa a 7-a. Acesta este un moment de reflectare asupra dinamicii relațiilor voastre, fie că este vorba de parteneriate romantice, de afaceri sau de colaborări. Vă puteți reevalua nevoile în relații și identifica ce funcționează și ce nu. Este, de asemenea, un timp propice pentru comunicare sinceră și deschisă cu partenerii voștri. Și da, Saturn nu vă dă pace!

Balanță / Ascendent în Balanță

Fie că este vorba de obiceiuri de muncă, de rutina zilnică sau de sănătate, Luna Plină în casa a 6-a vă îndeamnă să analizați și să reajustați. Această perioadă poate scoate în evidență necesitatea unei vieți echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Poate fi și un moment bun pentru a vă analiza relația cu colegii de muncă și pentru a implementa schimbări benefice în rutina zilnică.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Creativitatea, exprimarea de sine și plăcerile personale sunt în centrul atenției datorită Lunii Pline în casa a 5-a. Acesta este un moment pentru a vă reconecta cu pasiunile voastre și pentru a vă bucura de viață. De asemenea, relațiile cu copiii sau cu persoanele tinere pot fi mai proeminente, oferind oportunități de a redescoperi lumea prin ochii lor. Dar nu prin metodele pe care le vreți voi. 

Citește și Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Acum este momentul să vă îndreptați atenția spre casă și familie, cu Luna Plină în casa a 4-a. Este posibil să simțiți o nevoie puternică de conexiune cu rădăcinile voastre, de refugiu și confort. Este, de asemenea, o perioadă în care puteți reevalua relațiile familiale și dinamica casei, identificând ce schimbări sunt necesare pentru a vă simți mai în siguranță și conectați.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Comunicarea este esențială în această perioadă, cu Luna Plină în casa a 3-a. Veți avea oportunitatea să vă exprimați gândurile și sentimentele, să împărtășiți idei și să învățați noi informații. Dar într-un mod mai tăios. Poate fi un moment de reevaluare a modului în care interacționați cu cei din jur și de îmbunătățire a abilităților de comunicare.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Finanțele și valorile personale sunt în centrul atenției, cu Luna Plină în casa a 2-a. Acum este momentul să vă evaluați situația financiară și să luați măsuri pentru a vă consolida securitatea financiară. Este posibil să luați decizii importante legate de buget, investiții sau cheltuieli, iar abordarea unei perspective pe termen lung va fi benefică.

Pești / Ascendent în Pești

Cu Luna Plină în propria voastră zodie, și în conjuncție cu Saturn, accentul este pus în primul rând pe sănătate, pe identitate, imagine de sine și inițiativa personală. Nu uitați că Saturn se află aici din martie anul acesta! Este un moment de reflecție profundă asupra a ceea ce vă doriți cu adevărat, cum vă vedeți pe voi înșivă și cum doriți să fiți percepuți de ceilalți. Acesta este un timp de reînnoire și regenerare, permițându-vă să vă redescoperiți și să vă redefiniți obiectivele.

În încheiere, trebuie reținut că deși Luna Plină din Pești aduce o marjă de spiritualitate, este totuși în combinație cu realitatea saturniană. Va fi un eveniment care vă va ajuta să înțelegeți de ce iluziile pămânești sunt adeseori combinate în povești mincinoase și nu sunt arătate la față într-un mod sincer. Tocmai de aceea este important să fiți tari în convingere și suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel