Horoscop săptămâna 1-7 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Mercur își va începe curând retrogradarea în Berbec, primul semn din zodiac.

O să fie o săptămână cu mult dinamism din punct de vedere astrologic. 

Iată câteva detalii despre cele mai importante evenimente și ce trebuie să reținem.

Marți, pe 2 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. Va dura până pe 25 aprilie, dar efectele vor fi resimțite, de asemenea, în primele două săptămâni ale lunii mai. Cine este Mercur? Vocea și mintea noastră. În timp ce Berbecul reprezintă arhetipul curajului și al furiei. Ce știm? Când o planetă este în mișcare retrogradă în primul semn din zodiac, o să ne confruntăm cu o serie de greșeli, cauzate de nerăbdare. La care se adaugă și momente de lașitate din partea unor persoane la care nu ne așteptam.

Putem fi martorii unor amânări, încurcături, anulari.

7 ponturi pentru Mercur retrograd. Cum ne facem viața mai ușoară?

Vineri, pe data de 5 aprilie, Venus va intra tot în semnul Berbecului. Știm că Venus în Berbec ne transformă în oameni competitivi. Pe scurt, ne dorim să fim numărul unu! O să fim atrași de cei care par câștigători și simțim o atracție incredibilă pentru bărbați macho și femei fatale. De ce? Fiindcă Venus aduce nevoia de pasiune și produce dorințe arzătoare. O să fim impulsivi. Putem să ne dorim tot felul de activități cu partenerul, de la drumeții și sporturi extreme, până la călătorii în locuri la care nu ne-am fi gândit că vrem să ajungem.

Venus în Pești. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Nu uitați că ne aflăm, în continuare, în sezonul Eclipselor! Prima a avut loc pe 25 martie, iar următoarea va fi pe 8 aprilie.

O Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Un moment potrivit pentru începuturi și pentru depășirea obstacolelor. Această conjuncție a Soarelui și Lunii în primul semn al zodiacului oferă oportunitatea perfectă pentru a lua noi decizii și a aborda situațiile într-un mod proactiv. Eclipsa care are loc în același timp adaugă o adâncime suplimentară acestui moment. Aceste evenimente nu sunt întâmplătoare și pot fi interpretate ca fiind semnificative pentru a ne elibera de ceea ce ne împiedică să evoluăm și de ceea ce ne afectează negativ.

Sensibilitatea la cofeină poate varia de la o persoană la alta, astfel încât cei cu aritmii trebuie să fie atenți la doza zilnică și apoi, dacă este necesar, să reducă consumul zilnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel