Venus în Pești. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să afli ce spune semnul lui Venus despre relațiile tale? Dacă Venus era în semnul Peștilor la momentul nașterii tale, acest lucru se poate manifesta într-un anumit fel. Iată ce înseamnă acest aspect astrologic din harta natală.

Să ne amintim cine este Venus! Planeta banilor, a frumuseții, a iubirii și a plăcerii. Din acest motiv, plasarea ei în harta natală ne afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea. Arată de cine suntem atrași. Dar, vorbește și despre propria noastră atracție.

Tot Venus este cea care ne oferă indicii despre obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Ne arată ce fel de estetică ne place, dar și în ce relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne indică despre ceea ce ne face fericiți în dragoste. Este evident că relațiile amoroase au o importanță clară în viața oricui, așa că trebuie să acordăm o atenție deosebită semnului lui Venus, fiindcă nu este un aspect de neglijat.

În astrograma doamnelor și domnișoarelor, Venus arată cum își demonstrează feminitatea, dar și cum iubesc. În cea a bărbaților, poziția lui Venus arată tipul de femei de care sunt atrași.

Să nu uităm nici că Venus o să joace un rol important anul acesta, pentru că vine rândul retrogradării. Deci, pe durata lui 2023, avem ocazia să reparăm relațiile în care suntem. Sau, dacă suntem singuri, putem intra în relații foarte serioase.

Semnul solar (zodia) nu este atât de importantă în relații, dar semnul lui Venus, da. În acest mod, poți să descoperi cine sunt cei cu care ești mai compatibil.

Nu știi unde este Venus în astrograma ta natală? Vezi aici.

Iată cum se manifestă Venus în semnul Peștilor!

Persoanele care au Venus în semnul Peștilor sunt, practic, romantici clasici ai zodiacului. Sunt intriganți, dar și senini. Poetici, iertători, sensibili, dar și foarte jucăuși. Sunt firi extrem de dulci, aproape prea dulci pentru această lume. De aceea, ar trebui să fie bine păziți, până când își găsesc un partener pe măsura lor.

Nativii cu Venus în Pești sunt persoane mai "moi". Din cauza acestui semn al lui Venus, le vine greu să își refuze toți pretendenții. Și chiar sunt mulți, fiindcă cei cu Venus în Pești sunt atrăgători și ușor de înțeles. Cei din jur se atașează foarte ușor de ei.

Însă, Venus în Pești se manifestă printr-o sensibilitate crescută, dacă nu chiar acută. Din acest motiv, oamenii cu Venus în Pești au relații în care sensibilitatea extremă poate deveni o problemă. Concret, acești nativi sunt foarte afectați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Adesea, sunt confuzi sau chiar copleșiți de viață.

Totodată, nu sunt nici cei mai buni în exprimare, tocmai pentru că simt la un nivel atât de profund. Pot fi atrași și de potențiali parteneri care au probleme emoționale. Sau pot avea foste relații foarte interesante din acest punct de vedere.

Desigur, au nevoie de o persoană care să răspundă clar la aceste sentimente. De oameni cu inimă foarte mare, care pot să le ofere dragoste pe măsură. Nu le trebuie indivizi care să profite de sentimentele lor.

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu Venus în Pești, Venus în Rac, Venus în Scorpion sau Venus în Fecioară.

Astrosens îți recomandă să citești și: Venus în Vărsător. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel